Ну чо там - бакс уже по двести или нет ышшо? Дорогой Дедушка Мороз! Владимир Владимирович! А можно тебя попросить сделать так, чтобы через две недели, когда я вернусь, я за те пятьсот долларов, которые мне тут заплатили за семинар, смог купить пятикомнатную квартиру на Арбате? Путин. Люблю его. Запомните этот твит. #Вотлетопролетеловсеосталосьпозади
Admin Admin
Сообщения : 52388 Дата регистрации : 06.05.2014 Откуда : Запоріжжя
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 12:12 pm
Мне из Деснянского лесничества пожаловались по поводу того, что началась сезонная незаконная вырубка леса(ёлок). Хочу напомнить, что незаконная вырубка леса может привести к законной вырубке леса сроком до пяти лет.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 12:06 pm
ДОБРОВОЛЬЧИЙ УКРАЇНСЬКИЙ КОРПУС "Я ніколи не говорила із журналістами, навіть не знаю, що казати...", розгублено і зніяковіло відповіла Жанна на мою пропозицію записати з нею інтерв'ю.
Бачите, завжди стається так, що про одних ми говоримо багато, а інші, що не менш гідні, лишаються нікому невідомими солдатами. Але це, на щастя, швидко можна змінити! Отож, Жанна - єдина дівчина-рядовий боєць в лавах 5-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".
- З дитинства прагнула воювати. Дуже в армію хотіла! Але всі навколо лише посміхались у відповідь. Ну і нехай. Своє життя я зробила максимально схожим на армійське. Кілька років займалась парашутним спортом, туризмом, рукопашним боєм. Найбільше, звичайно, подобається рукопашка) Пішла працювати вчителем фізкультури, щоб завжди бути у формі.
Христина (так насправді звати дівчину) обережно дістає свій автомат. Він - в ідеальному стані. Таку чисту, доглянуту зброю ну дуже рідко можна зустріти на передовій!
- Чищу його після кожного чергування, на якому доводилось стріляти. А як інакше?! Автомат - це твій захист, побратим, твій найкращий друг. Його треба берегти.
Вона на передовій - з початку жовтня. - Чи важко? Знаєш, складність в тому, що побратими занадто оберігають. Хвилюються, бо дівчина... Постійно треба доводити, що ти сильна, не слабша за них.
До речі, комбат Чорний казав, що в цьому і плюс дівчат в армії. Вони ніколи не дозволять собі розлабитись, зробити щось недбало, "аби було", вони завжди в тонусі, щоб ніхто ніколи не міг навіть подумати, що вони - слабші.
- Мама дуже хвилюється. Завжди відмовляла від такого життя. Мовляв, це не для тебе. Але вона чудово розуміє, що сперечатися зі мною немає сенсу. Я зробила свій вибір. І вона його, хочеш-не хочеш, але прийняла. Телефоную її до Львова кожного дня і кажу: "Мам, все добре. Війна."
Российский оппозиционный политик Алексей Навальный предположил, что в нынешних неурядицах России виноват бывший украинский президент Виктор Янукович.
"Это Янукович приносит нам несчастье. Зарядить им Царь-пушку и выстрелить в сторону Древней Корсуни. Сакральным местам - сакральные жертвы", - пишет Навальный в своем Twitter
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 12:05 pm
24 Канал Президент Петро Порошенко своїм указом № 929 затвердив склад Ради національної безпеки і оборони України. Повний список знайдете за посиланням↓
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 12:01 pm
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 11:54 am
24 Канал Російський журналіст та блогер Аркадій Бабченко в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу новин 24 сказав, що найближчим часом Російській Федерації буде складно. Більше читайте на сайті:http://24tv.ua/n521470
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 11:52 am
24 Канал Дивіться, хто повертається!!! Турчинов офіційно став Секретарем РНБО. Всі деталі — за посиланням↓
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 14.12.2014 Вт Груд 16, 2014 11:43 am
У Києві розпочався фінансовий Майдан
Сьогодні під Верховною Радою України розпочався безстроковий мітинг вкладників і позичальників “Національний Бунт — Фінансовий Майдан”.
За інформацією організаторів, мітингувальники вимагатимуть негайного розгляду та прийняття на законодавчому рівні дієвих законопроектів, спрямованих на першочергове вирішення питань погашення кредитів, розподілу ризиків, виплати депозитів, встановлення рівноваги та правової визначеності.