Сергій Притула с Алексеем Мочановым и еще 5 Коли закінчив писати цей пост, то зрозумів, що треба буде попросити на початку, щоб дочитали до кінця. Так, "многа букфффф". Але все по-ділу. Крайній звіт у 2014-му році! Отже, шановні, сьогодні був довгий і насичений день. "Під ялинку" нашим бійцям відправлено: З того що на фото: - Тепловізор для 3-го батальйону 80-ї бригади (великий такий на фото по центру) - 1шт (11000 доларів = 4700 доларів + 120330грн) - Прилад Нічного бачення для зенітно-ракетного полку 1129 (маленький такий по центру в передньому ряду) - 1 шт (3200Євро = 73600 грн) - коліматорні приціли для бійців Держприкордонслужби східного регіонального управління, Лисичанськ(4 білі коробочки по краях) - 4шт (2400 євро = 570 євро + 42090 грн) З того, що не увійшло на фото і буде відмічено у фотозвітах вже після доставки чи придбання: - Білі маскхалати для 8-полку спецназу - 300шт =111960грн (виявилось на 840грн дешевше ніж я порахував раніше) - "Горка" для прикордонників вищезгаданих - 67 комплектів = 53240грн - Зовсім забув написати, але трохи більше тижня тому передав на потреби чернігівських "іхтіандрів" 65000грн, тому вказую тут. Соррі. Таким чином мені залишається тільки зняти невидиму шапку з голови, стати на одне колінце і щиро подякувати Вам,люди, за те,що тільки в грудні ми забезпечили наших бійців оптикою, транспортом, спорядженням і т.д. на суму близько 1 000 000грн. Загалом, якщо підбивати свій "волонтерський рік", то загальними зусиллями фейсбук спільноти, діаспори, анонімних спонсорів, "Вар*яти-шоу" і мого скромного вкладу, можу констатувати що сумарно на рахунки та "на руки" я зміг акумулювати близько 7,5 млн.грн. Ці кошти були витрачені на найнагальніші потреби наших вояків у той чи інший період АТО: бронежилети, шоломи, Celox, тепловізори, коліматорні приціли, прилади нічного бачення, безпілотники, джипи, броньовані буси, бєрци, спорядження для військових інженерів та мінерів, які працюють під водою, теплий зимовий одяг, заправку бусів, котрі доставляли гуманітарні і не тільки вантажі в зону АТО, понад 200 000грн було роздано волонтерам,до яких є 100%-ва довіра і які опікуються іншими підрозділами на закупку броні, транспорту, ремонту бойової техніки та наварювання захисних екранів на бронемашини. І це не враховуючи тих тон продуктів, ліків, теплог одягу, засобів особистої гігієни, буржуйок, листів від дітей... Підрозділи "Альфа" і "Сокіл", 95-та, 72-га, 80-та бригади, 8-ий полк, 128-ий полк, полк 1129, добровольчий батальйон "Донбас", 11-ий батальйон "Київська Русь", батальйон "Полтавщина", 30-та механізована бригада, купа тих, кому допомагалось трішки і кого вже не згадаю, десятки поодиночних контактів з людьми, які вирушали в АТО: добровольці, солдати, капелани, журналісти і забезпечення їх необхідною екіпіровкою! ВСЕ ЦЕ БУЛО І СТАЛО МОЖЛИВИМ ЗАВДЯКИ ВАМ, ЛЮДИ! Я СПЕЦІАЛЬНО НЕ ПИШУ - "УКРАЇНЦІ", БО СЕРЕД ВАС Є І РОСІЯНИ, І ПОЛЯКИ, І ЄВРЕЇ, І ГОЛАНДЦІ, І ЧЕХИ, І АМЕРИКАНЦІ,І ВІРМЕНИ, І КАЗАХИ, І АЗЕЙБАРДЖАНЦІ, І КРИМСЬКІ ТАТАРИ І ДЕСЯТКИ ІНШИХ НАЦІЙ, ЯКІ ОБ*ЄДНАЛИСЬ У ДОПОМОЗІ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ В ПРОТИСТОЯННІ З ФАШИСТСЬКОЮ ЧУМОЮ ЗІ СХОДУ! Я дякую кожному з Вас, щиро, уклінно! Дякую Господу Богу, що дав мені таку радість, як капіталізувати свою медійну впізнаваність не тільки у прохання про автограф, а й у прохання прийняти Ваші гроші у загальну скарбничку допомоги нашим захисникам! Попри те, що рік був тяжким, залитим кров*ю кращих синів та дочок України, у ньому, все ж, трапився один світлий момент. Нація народилась. Держава ще формується. Шлях непростий! Але ми все подолаємо і все здобудемо, поки будемо такі ж дружні та одностайні у підтримці тих, завдяки кому наші діти сплять спокійно, а "русскій мір" не розлазиться по українській землі! На рахунках залишається: трохи більше 10 000грн, 4500 доларів, 9 євро. Все перекочовує у 2015-ий рік. Рік, який я сподіваюсь, стане роком прояву характеру нашої влади та українського війська. Рік, коли ми почнемо міняти країну починаючи з себе. Рік, коли наша підтримка армії не спаде, через різні ефимерні "перемир*я", а тільки виросте! Бо підтримка рахується не гривнями і не доларами, а збереженими життями наших батьків, синів, братів, матерів, дочок, сестер! Знайдіть найближчого до Вас волонтера і передайте ним гостинця солдату на фронт! Останні пів-року у мене були в режимі "вирваних років". Дату наступного збору озвучити не можу, бо хочу, скориставшись різдвяними святами, приділити хоч трохи уваги сім*ї. Проте. це не означає, що я не буду робити якісь закупки. Мої рахунки залишаються актуальними і я, звісно ж, залишаю їх в кінці повідомлення. Вкотре прошу нашу діаспору звернути на мене трішки уваги. Так, є кілька людей, які регулярно перераховують зі своєї зарплатні посильну допомогу, є поодинокі випадки глобальних переказів, як-то 10000доларів від громади м. Трентон (США) чи 5000$ від Діми з Осло. Але після надзвичайно активних в сенсі підтримки липня-серпня, склалось враження, що наша діаспора реально повірила у те, що на Сході є "перемир*я". То не так! Попри те, ще раз усім щиро дякую і пакую речі. Новий Рік на Галичині. 1-го концерт у Луцьку! Не зменшуймо оберти, панове, чого б це не стосувалось! Слава Україні!!! Гривні ПриватБанк Номер картки 5168 7420 6353 7207 № рахунку 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Притула Сергій Дмитрович ІПН 2975800618 USD Beneficiary Prytula Serhiy Account 5168742060489527 Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE SWIFT CODE: PBANUA2X Intermediary Bank JP MJRGAN CHASE BANK NEW YOURK, USA SWIFT CODE: CHASUS33 Correspondent account 0011000080 EUR Beneficiary Prytula Serhiy Account 5168742060489444 Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE SWIFT CODE: PBANUA2X Intermediary Bank Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany SWIFT CODE: COBADEFF Correspondent account acc № 400 8867004 01
Admin Admin
Сообщения : 52388 Дата регистрации : 06.05.2014 Откуда : Запоріжжя
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Ср Груд 31, 2014 10:01 am
Olga Mogurenko добавила 5 новых фото. Звіт про доставку! Тиждень тому догружали в Запоріжжі 55 бригаду )) Окрема подяка дівчині Катерині, яка робить амулети для хлопців!!! Дякую продавцям та просто відвідувачам Юбілейного ринку за вашу допомогу, вже в котрий раз вони передають посилки для хлопців ))))) Дякую голові с. Орлянське та її мешканцям за ваші посилки ))) Дякую всим хто перераховує гроші та робить перепости )))) Вибачте кого не вказала! Слава Україні!!!!! Слава нашим Героям!!!! Я вас всих дуже міцно обіймаю!!!! З Новим Роком!!! ------------------------------------------------------------------------------- ПС: 1) Звіт про доставку посилки військовим, коли вона буде передана! 2) Кожної середи буду викладати ГРОШОВИЙ ЗВІТ в себе на сторінці та в групі "Волонтерський центр Запоріжжя"https://www.facebook.com/groups/293120637545352/?fref=ts ))))) ------------------------------------------------------------------------------- Рахунок у ПриватБанку на потреби захисників України 5168 7423 0415 7229 Могуренко Ольга Олександрівна -------------------------------------------------------------------------------- З повагою, Могуренко Ольга, координатор ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Ср Груд 31, 2014 10:00 am
Не лишились без подарунків і самі "Сестри Перемоги") ми отримали вітальну листівку зі словами подяки від Тані, Маші , Олі та Льоші, а також хєнд-мейд прикраси-оберіги від волонтерів, які нам принесла пані Віра. Щиро дякуємо за підтримку!!
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Ср Груд 31, 2014 9:59 am
Вручили зарядно пусковые устройства, инверторы, маскировочные костюмы для разведки и кучу приятного 7ой и 8ой батареям 55ой бригаде артиллеристов Запорожья! С новым годом! 55-ой Бригаде Артиллеристов можно помочь через: +38099 55 72 772, Катя Матюха, Запорожье PayPal: victorysisters2014@gmail.com Карта Приват: 4731 2171 0987 8320, Коцюба Владимир Прием вещей и посылок для бойцов 55-ки: ул. Стефанова 1, воинская часть А1978 69068, Запорожье 11:00-18:00, пн-сб сДжуракулов Умид Ekaterina MatyuhaВиталий КоршенкоЮлія ДжугастрянськаВалентин Бурый
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 9:19 pm
Поздравили с наступающим командование 3-го дивизиона 55-ки. Из полезного решили вопрос новой бензопилы, из приятного - пол буса подарков)) 55-ой Бригаде Артиллеристов можно помочь через: +38099 55 72 772, Катя Матюха, Запорожье PayPal: victorysisters2014@gmail.com Карта Приват: 4731 2171 0987 8320, Коцюба Владимир Прием вещей и посылок для бойцов 55-ки: ул. Стефанова 1, воинская часть А1978 69068, Запорожье 11:00-18:00, пн-сб Остановка: Уральские Казармы
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 7:47 pm
Знаете, как должен одеваться Дед Мороз и Снегурка в этом году? А вот так А костюм Снегурки смастерила Света. Задачу выполнила за пару часов после команды НАДА ОЧЕНЬ СНЕГУРКИН КОСТЮМ. СПАСИБО!!!
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 7:33 pm
Ірина та її маленька донечка Арінка поділилися частинкою домашнього затишку з нашими воїнами) Давайте разом збиремо подарунки захисникам до зимових свят! Наш склад : м. Печерська вул.Арсенальна 15, 2 підїзд (код 5) кв. 16 Тел.: +380 (96) 181 53 21 Карта Приват: 5168 7556 0609 9949, Марія Боровик PayPal: victorysisters2014@gmail.com
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 7:33 pm
Укропская йолка в двенадцати километрах от Луганска
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 6:48 pm
Василий Бушаров Еще летом, когда мы собирали по 75 копеек на закупку джипов этот парень позвонил и подарил свой УАЗ,который до сих пор несет службу на востоке. Перед новым годом, компания, в котороый работает#РоманКабко подарила ему подарочные сертификаты на бытовую технику общей стоимостью 10 000 грн. Он передал их мне, для того, чтобы этот подарок получили солдаты. Сегодня закупил четыре планшета, на которые будут загружены программы для военных. Эти программы помогают корректировать огонь. Во всей этой истории у меня есть одна просьба дедушек Морозу. Пусть эти программы не пригодятся. Пусть в моей стране настанет мир. Никогда не думал, что прийдется научится разбираться в подобных вещах. Роман, спасибо тебе. Ты не словом а делом доказываешь, что победа будет за нами. Планшеты передаю #ДенисуПятигорцу. С наступающим новым годом всех. Мира. Быть добру.
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 6:25 pm
Василий Бушаров Ее бабушка осталась жить в Севастополе. Она ездила ее проведывать. Бабушка переживает как теперь ее семья приедет к ней на юбилей. 75 лет. Каждые 30 минут над ее домом пролетает пара истребителей. Шумят. Но, руки не опускает. "Передай Васе вот это, может поможет"... Быть добру.
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 6:14 pm
Подготовка к поздравлению артиллеристов, танкистов и механизированнобригадистов на передовой) Домкраты, пусковые устройства, тепловизор, маскировочные костюмы, немецкие зимние перчатки, термобелье и куча вкуснятины.
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 2:18 pm
С Новым годом, армия! 3 недели назад мы поздравляли ВСУ с их днем рождения, а они радостно получали невиданные ранее подарки. Теперь вот - Новый год. И снова куча-куча подарков. Батальон 95й бригады на Спартанах. Батальон 14й бригады на Т-64БВ. Букет... ммм... Пионов, тоже нужным специалистам. Громадное количество КРАЗов, столько армия не получала за ВСЕ годы независимости. Вишенка на тортик - американские системы определения позиций минометных расчетов. И еще много-много-много чего. Такими темпами, да еще бы пол-года - волонтерскую гуманитарку будем под Рязань таскать
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:41 pm
Сергій Притула с Volodymyr Zhoglo и еще 4 Знайомтесь - це "Вар*яти". Зліва направо: Віталій Тильний - актор дуету "Вар*яти", автор, людина, котра любить голим торсом на снігу показувати "ангела". Володимир Жогло "Жошка" - вокал "Вар*яти-шоу" та актор дуету "Володимир і великий", автор, людина,яка за 2 місяці може схуднути на 15 кг і виправити таку дурницю за один Святвечір! Сергій Притула - очільник, редактор. Володимир Ковцун "Владзьо" - Король монологів з Тернополя, актор дуету "Вар*яти", автор і людина, яка відповідає за моральний дух в колективі, у вільний від роботи час криє дахи і місить глину! Сергій Полупан - гітара "Вар*яти-шоу" і наш концертний директор (096 883 6848). Людина-музика, людина-відповідальність, людина-леопард! Валентин Сергійчук - актор дуету "Володимир і великий", автор. Людина, яка дбає про колектив і про те, щоб після концерту всі лягли трохи раніше, аніж розраховували, в чому йому неаби як допомагає гарно поставлений удар правою. П*яткою. Остап Ярка "Тяпа" - технічний директор ВШ (взагалі, Тяпа - звукач, але після того, як у нього народилась 2-га дитина, ми для солідності називаємо його техдиректором), людина, яка найкраще розписує маршрути наших трансферів і дбає про те, щоб колектив був ситий. Насамперед він! За цей рік ось ці 3-є екс-учасників команди КВН "Бомба" з Млинова Рівненської області і 4-ро екс-учасників команди КВН "Тернопільська Особлива" забезпечили на потреби Майдану понад 250 000грн і на потреби АТО понад 650 000грн. Пережили майже 4-місячний простій у творчості. Не стухли. Потроху-потроху знову стали на ноги і під кінець року лупанули тур. За цей рік я не інвестував у структуру ні копійки, а потреб накопичилось чимало. Ми не зможемо тепер виділяти на АТО все, що збирали по залах, позаяк на цей рік першочергові затрати: - купівля буса для гастролів. - нові розбірні декорації. - часткове технічне переоснащення. - новий одяг тощо. Але однозначно наша допомога підшефним підрозділам залишиться на високому рівні і з кожного концерту якась частина буде виділятись на АТО. Це гарантія! Наступного року у нас дуже амбітні плани. Окрім повернення до звичного гастрольного графіку і його закріплення, ми плануємо у 2015-му вперше переїхати з концертами на Лівий Берег. Зараз формуємо список міст та організаторів. Окрім цього дуже хочеться гайнути з концертами на мальовничу Чікагщину та співочу Торонтівщину. Оновлюємо контакти, піднімаємо старі, будемо зводити людей між собою - як Бог дасть, то і за океан стрибнем в новому році. Наразі від імені усіх "вар*ятів" вітаю усіх Вас з прийдешніми святами, дякую, що цей рік ми провели разом і сподіваюсь в наступному ми за такою ж віддачею будемо викладатись на сцені, а ви з таким же натхненням будете заповнювати зали і заливати нас хвилями оплесків! Агу! Агу! Агу! Ваші "Вар*яти".
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:27 pm
Елена Ярошенко Поездка была тяжелой . Дорога , снег, град, дождь . Все за один день ;( и в добавок в Васильевке наш любимый желтый бусик "устал " и поломался. В 23-00 на трассе нас подобрали волонтеры из Обухова . Спасибо ребята !!!!волонтеры лучшие люди!!! Дальше забитая застрявшими фурами скользкая трасса. И глубокой ночью мы в Запорожье. Теперь головная боль - как забрать и как отремонтировать бусик?((( друзья помогите !!!!! Жители Васильевки и волонтеры - братья, присмотрите за нашим мальчиком . Он стоит на первой после поста гаи заправке !!! Если кто то может отогнать его и помочь с ремонтом будем очень благодарны . Он наш спаситель . Ведь нас снова ждут ребята на фронте !!! Отозовитесь кто может помочь !!!!
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:23 pm
Сергей Осауленко О машине - я не успел сделать тормозную систему, зато успел заболеть лёжа под ней. Деньги кончились, пальцы примерзают к металлу (не все в перчатках сделаешь), так что к сожалению, по погодным и финансовым условиям ремонт остановлен.
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:22 pm
Ольга ОлійникВ\Ч А3309. Военный госпиталь Запорожья Сегодня в госпитале важное событие - благодаря нашим ребятам Сергей Осауленко и Александр Ходос и всем, кто им помогал - у солдат есть возможность пользоваться инетом По госпиталю работает вайфай, а в хирургии уже стоит компьютер с вебкамерой и наушниками, скоро еще один компьютер будет и в терапии. 1. на фото с Сергеем - подарок от Tala Limonova и wi-fi роутер с Киева от Марии С. 2. уже работающий с инетом компьютер в хирургии, сегодня со Светлана Муращенко разложили по отделениям папки с инфо о такси (спасибо Olga Mogurenko), авто- и ж/д-вокзале с расписанием автобусов и поездов, проходящих через Запорожье 3. Костыли плюс полезные штучки от Валентины Резниченко 4. график посещения ребят в госпитале К Новому году нужны конфеты, печенье и фрукты. кто может - приносите, передавайте Парни просят: Хирургия 1 палата - радио, большую упаковку влажных детских салфеток и хлоргексидин (Михаил)
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:09 pm
Эта ёлочка едет в Пески к бойцам "Правого сектора". Юлия Толмачевамолодец постаралась. Новый год все-таки! А вот фейерверки передавать не стали. Там и своих хватает...
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 12:00 pm
Помните я бросал клич по сбору средств на артиллерийские планшеты? Сегодня они были закуплены в количестве 3 штуки по 1700 за каждый. Итого мною были израсходованы 5100 грн. "Блатную" цену обеспечил главный планшетный дилер волонтерского цеха Анатолій Шара. Он же "Дракон Z Очерету". Два планшета отправятся в ДУК ПС в Пески и один - в 17 бригаду в Станицу Луганскую. Спасибо всем причастным к сбору этой суммы! К реализации этого хоть и маленького, но важного волонтерского задания.
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 11:58 am
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 11:57 am
Olga Mogurenko добавила 5 новых фото. ВІРЮ В ЧУДО, ХОЧУ ЧУДА!!!!! ЗНАЮ, ЩО БУДЕ ЧУДО )))))) І ми зможемо зібрати захисників за короткий час ))))!!!!!! Зараз випав сніг, багато снігу, треба комуфляж, дуже треба!!!! Одразу після НГ планується виїзд в зону АТО хлопців 3026 ! В них потреб не багато, але дуже важливі! Прошу допомогти в зборі бійців )) Потреби: спальники - 12 шт каремати - 25 шт перчатки - 39 шт (11 є) балаклави - 40 шт (10 є) шміль - 5 шт дощовик - 32 шт (10 є) ємкість для води по 50 л - 2 шт стіл розбірний - 1 шт генератор - 1шт умивальник польовий - 4 шт бензопила -1 шт хб або термо білизна - 40 шт (10 є) індивідуальні аптечки жгут, як на фото - 40 шт (55-80 грн) В перші дні січня планується виїзд РОЗВІДКИ на роботу: -маскувальні костюми, як на фото - 20 шт (коштують 220 грн) -навушники активні - 60 шт http://zp.prom.ua/p49307579-naushniki-strelkovye-aktivnye.h…
- тепловізор МРІЮ про 5, а прошу 1 шт )))))) - носилки - 4 шт як на фото - індивідуальні аптечки - жгут як на фото - 30 шт (коштує 55-80 грн)
Дякую за допомогу!! ПС: 1) Звіт про доставку посилки військовим, коли вона буде передана! 2) Кожної середи буду викладати ГРОШОВИЙ ЗВІТ в себе на сторінці та в групі "Волонтерський центр Запоріжжя"https://www.facebook.com/groups/293120637545352/?fref=ts ))))) ------------------------------------------------------------------------------- Рахунок у ПриватБанку на потреби захисників України 5168 7423 0415 7229 Могуренко Ольга Олександрівна -------------------------------------------------------------------------------- З повагою, Могуренко Ольга, координатор ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"
Admin Admin
Тема: Re: Новости и статьи от волонтеров начиная с 30.11.2014 Вт Груд 30, 2014 11:54 am