Можете вважати параноїком, але те, що ДУК намагаються дискредитувати, для мене очевидно. Щодня стикаючись із якоюсь порцією лайна, хоч-не-хоч, а задумаєшся, що ж зрештою відбувається. А задумуватись - небезпечно, тому що інформація починає йти звідусіль. Перше, у чому довелось переконатись тут, на базі 5 ОБАТ, що ворогам (а їх у нас трошки є) абсолютно не байдуже, що ж там роблять правосєки у своєму «піонерському таборі». За рік роботи тут стало очевидно, що ворожі сили діють як всередині структури, так і ззовні.
Зовнішнього ворога ідентифікувати простіше, він майже не маскується. Коли з п'яти різних джерел отримуєш інформацію про групу аналітиків, створену при одній високій установі, з метою знищити ПС, то хвилі негативу останніх місяців набувають цілком явного сенсу. Професіоналізм і масштаб діяльності ворога вражає: президент країни реагує на маленьку публікацію на заштатному сайті районної газети протягом 23 хвилин. Саме за цей час з'являється у ФБ коментар його речника. «Совпадєніє»? Інформація начальника міліції про три зрубаних деревини розлітається по центральних ЗМІ зі швидкістю значно більшою, ніж лісова пожежа. Ще «совпадєніє»? Скажіть, коли міліція і ЗМІ останній раз з'ясовували партійну приналежність п'яного на вулиці? А у сімейному скандалі за будинок дуже важливо, до якої громадської організації належить чоловік, чи дружина? Порушників правопорядку при затриманні питають, яку ідеологію вони сповідують? Посміхаєтесь? А нам не смішно. Скоро з'являться публікації, що не прив'язана собака члена ПС покусала сусіда, - і ніхто не матиме сумніву у партійній приналежності собаки.
А як вам збурення суспільства: добровольці бігають по містах України зі зброєю і стріляють в людей? Це про події в Мукачево. Хто перший сказав «бігають»? Хто сказав «стріляють в людей»? І ще питання: суспільство, яке очікує своїх воїнів з фронту, примовляючи: «От прийдуть наші і наведуть порядок!» - як собі уявляє методи наведення цього порядку? Прийдуть люди, здебільшого чоловіки, які убивали ворога, звикли до зброї, натерпілись лиха на фронті й тривоги за свої сім'ї в тилу. Як вони наводитимуть порядок? З ліхтариками танцюватимуть? Чи вийдуть проти набридлої імпотентної влади з повітряними кульками?
Очевидно, що суспільство ще наполегливіше будуть спонукати розглядати прищики на дупі правосєків під мікроскопом. Мені часто пишуть у коментарях: розказуйте про ваші гріхи і прорахунки, розказуйте про… далі йде перелік речей, які закидають ДУКу і ПС ще від Майдану. Що сказати? Що у нас є проблеми? Є! Багато. Дуже багато проблем. Основна - ворог не хоче закінчувати війну. Його, курва, перемагати треба!
Прищики - то таке! З цим ми якось впораємось. Якісь видушимо, якісь самі відпадуть. Благо, ніхто не приховує, що ми - такі ж грішники, як і всі, а може й більші. А от другий вектор, спрямований на руйнацію ДУКу зокрема і ПС в цілому, непокоїть значно більше. Останнім часом почала настійливо формуватись думка про якийсь міфічний всемогутній Правий Сектор, який розкинув свої таємні щупальця по всій країні і за її кордонами, неймовірних чеснот організацію, що одним клацанням пальців може навести лад у країні. Може! Але чомусь не хоче… така-сяка. ПС - непогрішимий, з німбом святого і мученицьким вінцем водночас. ПС - популярний. Медійники це знають: хочеш, аби твій матеріал читали, напиши у заголовку сакральне «Правий Сектор» - і вуаля! - читачів в рази більше. Витонченість цього ворожого маневру полягає в тому, що помітити його можна не так скоро. Популярність, гострий звіздіт - то штука на перших порах непомітна і приємна. Лише тоді, коли розумієш, наскільки завищені сподівання суспільства, - починаєш оцінювати наслідки. Схема проста: сформувати високий рівень домагань, щоб потім, показавши справжні сили і можливості, поховати під уламками штучної популярності. Суспільство не простить крах своїх надій на ПС.
Що протиставити? Правду. Щоденну просту і всім зрозумілу правду: про війну, про нашу участь в ній, про проблеми розбудови, про налагодження стосунків у середині, ззовні - непростий і дуже болючий процес. І ще - відповідальність. За кожне слово і вчинок. Іншого шляху я не бачу.
Блогеры нашли боевика, который заставил крымчанку снять трезубец
Человек, который накинулся на девушку, оказался российским террористом-инструктором.
«Все помните ролик, как быдло с заметным акцентом набросились на несовершеннолетнюю девушку и, угрожая, заставляло ее снять кулон? Мы установили этого гуся. Оно оказалось из России, впрочем и так понятно. Надеемся, что земляки его узнают», — сообщает «Миротворец».
Согласно обнародованной информации, Гусев — наемник российского происхождения из Пензы. Он скрывается под ником «Алексей Пенза». Возможно отчество — Евгеньевич. Служил в ВС РФ, работал в автосервисе «Юкар» в Пензе. В Украине отправился в 2014, был снайпером, инструктором первой интербригады, легко ранен в правый глаз (возможно, остался шрам). Зимой 2015 дислоцировался в Кировске, затем был в Крыму. В апреле 2015 искал работу инструктора по подготовке террористов в РФ.
Admin Admin
Сообщения : 52388 Дата регистрации : 06.05.2014 Откуда : Запоріжжя
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 9:32 pm
Моє спілкування з СБУвцями відкрило очі на деякі речі. Я не лише розібрався з ситуацією щодо терористів, що здаються і отримують амністію чи лояльні покарання.
Ще, приміром, я довідався, що з початку року СБУ затримала в Донбасі і передала слідству понад 600 Осіб, що були членами і посібниками членів. А ще про те, що знешкоджено 20 ДРГ.
І, головне, що крім зброї аилучено 250 кг вибухівки, яка могла перетворитися в десятки терактів з яких 20 були дуже конкретно визначені і просто зупинені фізично. Отакі цифри....
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 8:35 pm
Але декому з призваних журналістів пощастило менше, ніж Щуру))
Sergiy Tsyhipa Последний рубеж обороны удерживаем от условного противника при поддержке... деревянного пулемёта. И смех и грех: из пулемётов настоящих ещё не стреляли (хотя уже давно должны были) - к ним нет патронов(((. Нет в части, где мы дислоцируемся, или, может, просто "зажали". Вот и тренируемся, как в далёком детстве, при помощи деревяшки, воображаемой ленты с патронами и звуками "тра-та-та-та-та"...
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 8:34 pm
утопленники из постсоветского болота не будут тянуть нас на дно, а будут тонуть сами. Такова судьба всех диктаторов и всех безответственных обществ - утонуть, лишая перспективы себя, собственных детей и внуков, свою страну.
На днях на страницах британской газеты Independent появился комментарий, доказывающий, что экономика стран БРИКС, которые претендовали на то, чтобы стать альтернативной наиболее развитым странам мира, переживает...
Не уподобляйтесь птенцам Габрелянова, господа журналисты! Не надо распространять статью о массовых опознаниях солдат в Ростове с фотографией погибших в Беслане. Мерзко это... Даже на информационной войне - все равно мерзко...
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 8:06 pm
Низкие зарплаты госслужащим в бюджете 2016 года и ограничение зарплат сотрудникам до 6 тысяч гривен - это поощрение коррупции в государстве. Хорошо, что Мининыраструктуры подняло этот вопрос. Считаю, что министры, которые понимают необходимость решения проблемы, должны вместе добиться на Кабмине решения о сокращении госаппарата и о повышении зарплат до реального уровня, который обеспечивает привлечение специалистов и их эффективную работу. Здесь необходим общественный резонанс. Большое количество мало оплачиваемых чиновников - это не решение проблем государства, это и есть большая проблема. Нам не надо количество чиновников, нам надо качество. Все остальное - демагогия и имитация реформ.
При підготовці пропозицій до бюджету 2016 р. ми внесли на Мінфін пропозицію збільшити фонд заробітної плати Міністерства інфраструктури Украіни з 17 до 139 млн. грн. на рік.
Таким чином, ми б змогли за рахунок премій і надбавок виплачувати близько 10 000 грн. головному спеціалісту і 35 000 грн. - директору департаменту.
Не бозна які гроші, але це вже заробітна плата, за яку ти маєш повне право вимагати якісний результат і спокійно шукати на ринку хороших фахівців.
Вважаємо, що ми точно маємо право на це, бо зберегли державі не одну сотню мільйонів гривень за 9 місяців роботи. Просто не дали вкрасти тим, які звикли це робити щодня.
Більш-менш пристойна заробітна плата теж створює диво. Тоді людина почне дорожити своїм місцем, будувати кар'єру розумом, розуміти, що будь-який хабар чи доплати в конвертах перекреслить майбутнє. Навіть, якщо він керує мільярдами, чесне ім'я і гідна прозора зарплата переважуватиме ризик незаконного збагачення.
На голому ентузіазмі і присвяті довго багато людей не витягнуть. Навіть, коли вони ідейні.
Сьогодні отримали лист Мінфіну, яким нам довели граничні видатки на 2016 р. на зп в обсязі 19,5 млн. грн. Середня зп збільшена на 800 грн. і складе 6 181 грн.
В мене інколи виникає стійке переконання, що всі ці міражі про гідну зарплату, фонди і т.д. культивуються з єдиною метою - аби нормальні зневірилися і пішли.
Маппет-шоу - це те, у що завжди хочуть перетворити держапарат.
Тоді знову всі зітхнуть, знизять плечима і скажуть: "корупція є будь-де, це нормально". Доплати невідомого походження - це нормально, хабарі - двигун економіки, первісне накопичення капіталу завжди так відбувається.
Як найкраще занапастити реформу?
Пустити її по довгому колу, довести до абсурду і змусити самих ініціаторів проголосити собі анафему.
Як кажуть в Одесі - не дочекаєтеся!
Смайлик «wink»
П.С. А ось і ролик гарний прислали.
Дуже доречно:
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 8:05 pm
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 8:01 pm
- Жаль Казахстан (за два часа нацвалюта обесценилась сразу на 35%). Но все закономерно. Наблюдаем развал таможенного союза Москвы. А по ящику в РФ до сих пор прочат гибель ЕС и США. Идиоты.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 7:57 pm
Я получил новый комплект формы. Отправили мне его из АТО. Да-да, в АТО привезли новую форму! По крайней мере в мою бригаду. Ее туда привезли, всем раздали, а мне мой комплект замкомбата отправил Новой Поштой.
Форма по ТУ 2014, но состав принципиально другой. Хлопка 77%, полиэстра 23%. Это даже натуральней, чем МТР. По плотности ткань выше, чем у британки, ближе к бундесовской, но учитывая другие требования по износостойкости комплекта - это не плохо. Пошито в Киеве в 2015 году.
Ткань дышит. Прогулка по Киеву в кителе поверх футболки при температуре +22 к запотеванию не привела. Но конечно надо еще тестить. Крой по уму, на заднице два слоя, карманы сбоку заделаны интересно, с двумя поговицами и прошивкой, как у спецурских амерских штанов, которые я когда-то купил. У кителя есть вентиляция в подмышках. Доработки нужны только небольшие, надо подшить.
В общем, откладываю британку, и наконец-то ношу родную украинскую форму. Считаю, это перемога.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 7:54 pm
Мария Орловская Как-то незаслуженно забыли народное и актуальное! Цыплёнок жареный, Цыплёнок вареный Пошёл по Невскому гулять. Его поймали, Арестовали И приказали расстрелять. «Я не советский, Я не кадетский, Меня нетрудно раздавить. Ах, не стреляйте, Не убивайте - Цыплёнки тоже хочут жить! А я голодный, А я народный, А я куриный комиссар. И не пытал я, И не стрелял я — А только зёрнышки клевал!» (1) Цыплёнок дутый, В лаптях обутый, Пошел по Невскому гулять. Его поймали, Арестовали, Велели паспорт показать. Паспорта нету — Гони монету! Монеты нет — снимай штаны. Цыплёнок дутый, В лаптях обутый — Штаны цыплёнку не нужны. Паспорта нету — Гони монету! Монеты нет — снимай пиджак. Пиджак он скинул, По морде двинул — И ну по улице бежать! Но власти строгие, Козлы безрогие, Его поймали, как в силки. Его поймали, Арестовали И разорвали на куски. Цыплёнок жареный, Цыплёнок вареный Не мог им слова возразить. Судом задавленный, Лучком приправленный… Цыплёнки тоже хочут жить!
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 7:53 pm
Anna Bichik ГОЛОСОВАТЬ МОЖНО ТОЛЬКО ПО ЭТИМ КРИТЕРИЯМ Irina @Irina16135931 7 ч.7 часов назад Уважаемые кандидаты в депутаты, не надо нам красочной рекламы по всем городам отдайте эти деньги ВСУ нам покажите чеки, фото, видео отчет
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 7:39 pm
Шрек такой смешной... А Валерия вообще решила Порошенке покаянное письмо написать. Типа, "пустите в Украину, я хочу свою пещеру под фонограмму пооткрывать - за деньги..."
Пригожин;- Мы с Валерией откажемся категорически принимать участие в «Золотом граммофоне». Я говорю «мы» с полной ответственностью, говоря... SADALSKIJ.LIVEJOURNAL.COM http://sadalskij.livejournal.com/2340429.html
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 16.08.2015 Чт Серп 20, 2015 7:30 pm
Саша Сотник 3 ч · На канале РБК вице-президент РСПП Александр Мурычев говорит о кирдыке для бизнеса. Личико у бедолаги бледное, как на поминках...