Народна самооборона Запорізької області
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Народна самооборона Запорізької області

домашня сторінка отряду http://samooboronazp.inf.ua

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  
Вернутся на главную страничку сайта http://samooboronazp.inf.ua
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 11, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 11 гостей

немає

Рекордна відвідуваність форуму (132 одночасно) відбулась Нд Жовт 13, 2024 1:50 pm
Пошук

Результати пошуку:

Rechercher Розширений пошук
Листопад 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Найактивніші користувачі
Admin
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Vote_lcap Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Voting_bar Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Vote_rcap 
bandera
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Vote_lcap Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Voting_bar Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Vote_rcap 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015

Перейти донизу 
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Наступний
АвторПовідомлення
Admin
Admin
Admin

Дата регистрации : 06.05.2014

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Empty
ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 9:58 pm

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 MTl7iyTpn6g
Повернутися до початку Перейти донизу
http://samooboronazp.inf.ua
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 9:44 pm

На Дніпропетровщині стався вибух у відділенні "Нової пошти"
20:32,сьогодні

У відділенні "Нової пошти" Нікополя, що на Дніпропетровщині, спрацював вибуховий пристрій.
Згідно з повідомленням, вибух призвів до загоряння посилок і задимлення, постраждалих немає. Розслідування інциденту веде СБУ.
За даними "Інтерфаксу", джерелом спалаху стала посилка, в якій перебував саморобний вибуховий пристрій у вигляді дволітрової пластикової пляшки із запальною рідиною, проводом й годинниковий механізмом.
Правоохоронці встановили, що цю бандероль відправив 43-річний житель Нікополя.
Чоловік відправляв три посилки в Чернівці та Івано-Франківську область. У всіх коробках вміст був однаковим. Спрацював тільки один з пристроїв
Матеріали про інцидент були передані в СБУ.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 8:11 pm

Антон Геращенко с Dima Yaremenko

57 мин. · отредактировано · 

Вчера был на встрече с представителями Украинской громады, жителями города Портленд, штат Орегон.
Место для встречи было любезно предоставлено пастором Ukrainian Bible Church, господином Ильей Глобаком.
Во встрече была представлена вся Украина. Были и киевляне и львовяне и одесситы и черновчане и франковцы и харьковчане и дончане.
На встрече я рассказал нашим соотечественникам о том, каким я вижу сегодняшнее положение Украины в мире, какова внутрення политика в Украине после избрания нового состава Верховной Рады.
Сказал и о том, что считаю, что Украина по настоящему стала независимой только после изгнания тирана Януковича, а до того наша Независимость провозглашенная 24 августа 1991 года была весьма условной. Россия все время держала нас то на газовой игле, то коротком поводке.
Вопросов было очень много. Начиная от реформы МВД заканчивая вопросами помощи в беспрепятственном оформлении гуманитарной помощи.
Участники встречи прислушались к моей просьбе задавать побольше острых вопросов, чтоб получить на них побольше острых ответов.
Говорили и о проблемах с поставками в Украину гуманитарной помощи из США.
В частности Михаил, глава общественной благотворительной организации "Самаритяне" сказал, что контейнер с гуманитарной помощью из США уже две недели не пропускается через Мариуполький порт в ожидании согласования на допуск в Украину гуманитарной помощи от Министерства труда и социальной политики.
Я обещал разобраться в этом вопросе вместе с Министром труда Павлом Розенко с целью решить не только данный конкретный вопрос, но и отладить систему официального завоза в Украину крупных партий гуманитарной помощи.
У Валентины, в прошлом Харьковчанки, был вопрос связанный с тем, что она и ее подруги готовы собрать деньги и купить дорогостоящие тепловизионные и специальные прицелы для наших воинов, но ей сказали, что на вывоз такого рода специального оборудование нужно официальное разрешение от властей США.
Я связал Валентину по телефону с моим товарищем, который уже получил от властей США право на экспорт в Украину стрелкового вооружения и всего комплекса оборудования к нему. Думаю что в ближайшее время Валентина и ее подруги смогут реализовать свое желание обеспечить наших воинов качественными прицелами в той мере в какой им позволят их финансовые и фондрайзинговые способности.
Пастор Илья Глобак подарил мне издание Библии на английском языке.
Я в свою очередь подарил Ukrainian Bible Church книгу о Евромайдане на английском языке с фотографиями ставшими символом стремления народа Украины к свободе.
В целом по итогам встречи с представителями Украинской громады штата Орегон могу сказать, что украинские власти на мой взгляд не достаточно используют потенциал Украинской диаспоры за рубежом.
Нашим дипломатам нужно делать все возможно для того, чтоб украинцы за рубежом чувствовали, что государство Украина готова обеспечить им "зеленый коридор" во всем что касается привлечения в Украину гуманитарной помощи, инвестиций и инноваций.
Взяв за основу опыт становления Израиля, то можно с уверенностью сказать, что без поддержки своей диаспоры Израиль никогда бы не стал современным эффективным государством с высокоразвитой экономикой и мощной системой национальной безопасности и обороны.
Аналогично Китай, после начала реформ Ден Сяопина делал все возможное, чтоб привлечь к развитию архаичной социалистической экономики китайскую диаспору в США, Гонконге, Сингапуре, Австралии, Канаде и Европе. Результат как говориться на лицо. Китай занимает второе место в мире по ВПП и второе/третье по объемам экспорта, стремительно наращивая свое экономическое и политическое влияние во всем мире.
Государству Украина нужно создать все возможные условия для задействования украинской диаспоры в развитии Украинского государства и прежде всего его экономики.
Мы должны просить наших диаспорян не столько помогать нам материально, сколько передавать нам опыт построения цивилизованного демократического общества основанного на уважении к Закону.
То есть не давать нам рыбку, а давать нам удочку и учить ловить!
Хотя сегодня для нас бесценна любая материальная помощь для нашей армии и вынужденных переселенцев.
В лице диаспорян, мы имеем сотни тысяч если не миллионы активных предпринимателей, знающих иностранные языки и культуру ведения бизнеса в тех странах в которых они проживают.
Это бесценный опыт, который мог бы сослужить добрую службу в реформировании всех сфер украинской жизни, при условии, что мы будем слушать рекомендации наших зарубежных соотечественников, профессионалов в своем деле.
Да, многие диаспоряне уже приходили в Украину делать бизнес в 90-е годы, но как правило были горько разочарованы из за высочайшего уровня коррупции, кумовства и тотального правового нигилизма правохранительной и судебной системы о которых они просто не имели представления проживая в цивилизованных странах.
Их зачастую безнаказанно обманывали и обворовывали не давая не то что заработать прибыль, но и просто вернуть вложенные средства.
Второй раз диаспоряне разочаровались в украинских политиках после Помаранчевой революции, все достижения которой были бесславно слиты Януковичу из за распрей между Ющенко и Тимошенко.
Третьего раза быть не должно !
Новая украинская власть имеет все возможности начать новый этап взаимоотношений с украинской диаспорой за рубежом.
Уверен, что важную роль в восстановлении доверия диаспорян к Украине должен сыграть Комитет Верховной рады по иностранным делам.
Буду встречаться с его главой - Анной Гопко и обсуждать вопросы необходимости принятия Верховной Радой законодательной базы, которая должна быть дорожной картой для наших дипломатов по восстановлению доверия диаспорян к новой Украинской власти.
Уверен, что украинская диаспора во всем мире еще внесет свой огромный вклад в развитие и становление цивилизованной демократической Европейской Украины.
А мы, народные депутаты обновленной Верховной Рады будем в этом диаспоре всячески помогать!
П. С. Если кому то в диаспоре нужна моя помощь в вопросах решения проблем с передачей гуманитарной помощи, то прошу обращаться ко мне через Фейсбук в личку или писать на электронный адрес почты в Фейсбук.
П. П. С. Спасибо Фейсбук Френду, в прошлом киевлянину, а теперь гражданину США, Dima Yaremenko за помощь в организации встречи.

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 10922608_792491257504390_62930563703498535_n
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 8:09 pm

24 Канал
Терористи обстрілюють Луганщину: на власному подвір'ї загинула ціла сім'я
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 IkPgwnRmIVY
Ссылка 24tv.ua
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 8:08 pm

24 Канал
Комісар, який розслідував вбивства в Charlie Hebdo, застрелився
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 BAZRojhNDOI
Ссылка 24tv.ua
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:42 pm

Під час нападу на французький магазин працівник-мусульманин сховав більше десятка відвідувачів.

Мусульманин, який працює в супермаркеті кошерних продуктів, під час резонансного нападу сховав до 15 відвідувачів у холодній кімнаті магазину.
У п'ятницю в будівлі було захоплено заручників, четверо з них загинули. Озброєного нападника також застрелили при штурмі.
Лассана Батілі, молодий чоловік малійського походження, розповів французькому телебаченню, що завів групу людей у підвал, вимкнув рефрижиратор і сказав їм сидіти тихо, а сам повернувся назад.
За словами пана Батілі, відвідувачі дякували йому після закінчення штурму.
У цій групі було, зокрема, одномісячне немовля.

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 SSrDAEWhjKk
Ссылка www.bbc.co.uk
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:39 pm

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 AMv1AlJxSV0
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:37 pm

Терористи активно обстрілюють українські міста з важкого озброєння
18:45, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529864
Фото: Зона АТО // apostrophe.com.ua
Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Терористи обстрілюють українські міста, епіцентром залишається донецький аеропорт.
Про це повідомляє прес-центр АТО.
Розпочинаючи з 7 години сьогоднішнього ранку незаконні збройні формування 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ застосовуючи, в основному, важке озброєння – танки, артилерію у тому числі і "Гради".
Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту та найближчі до нього населені пункти.

Впродовж дня терористи вели вогонь із гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії по новому терміналу та метеовежі донецького летовища. З танків та двічі з артилерії бойовики відкривали вогонь по населеному пункту Березове.
Крім того, терористи з мінометів обстріляли Богданівку, Авдіївку, Каменку, двічі околиці Тарамчука та по два рази Славне і Опитне.
З артилерійських систем терористи вели вогонь по населених пунктах Богданівка, Водяне, Сєверноє, Мар’янка та двічі Тоненьке, а з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по околицях Новотроїцького.
На інших напрямках з гранатометів було тричі обстріляно населений пункт Чернухіно, з мінометів – Нікішино, Каменка та околиці населеного пункту Нижнє, із стрілецької зброї – Кримське, а з артилерії вогонь вівся по Сокольниках, Нікішино та Редкодубу.
Нагадаємо, з’явилася інформація, які суми щомісяця витрачає Росія на оплату проекту "Новоросія" на територіях України, окупованих бойовиками. Суми сягають сотень мільйонів.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:36 pm

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 8H8Ujw4gi6s
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:17 pm

Квітка Ярошенко поделилась фотография Нины Аскеровой.

Вчера, в 18:50 · 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 10885441_691710137611048_6859641237236484247_n

Нина Аскерова

Ярош требует ареста Ахметова и «других уродов» виновных в гибели тысяч украинцев

Лидер «Правого сектора» Дмитрий Ярош призвал украинские власти срочно решить вопрос с наказанием врагов народа, в том числе и известного на Украине олигарха Рината Ахметова.

«Идет война с Россией. Ахметов — один из столпов свергнутого преступного режима Януковича и разжигатель этой войны. Это животное уже виновато в смертях тысяч украинцев. Власть же Украины никак не реагирует на эти факты, игнорируя вражескую деятельность этого олигарха и ему подобных риговских существ. Видимо, на это у нее есть свои причины… Украинские добровольцы же думают и действуют иначе», — написал Ярош на своей станице в Facebook.
«Мы выиграем эту войну всеми доступными нам методами и средствами. Мы заставим Путина и его стаю шакалов убраться с нашей земли. И если для Победы нужно будет установить полную блокаду оккупированных территорий, мы это сделаем. Потому что на войне не может быть сантиментов, чистоплюйства и коллаборационизма. Они заканчиваются большой кровью — нашей, а не вражеской», — уверен лидер «Правого сектора».
«И я бы очень посоветовал Президенту, Генпрокурору и другим уполномоченным народом чиновникам срочно решить вопрос с наказанием преступников: ахметовых, добкиных, вилкулов, киваловых, кернесов и других уродов. Потому что если этого не сделает существующая власть, то этим вопросом снова, как и зимой 2014 года, займется народ. А украинские добровольцы будут в авангарде этого законного процесса», — подчеркнул Ярош. «Только после этих событий вряд ли кто-то будет вас считать легитимной украинской властью…» — предостерег он.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:13 pm

"5 канал"
4 ч. · 

Мешканці Донбасу влаштовують "акції непокори" проти влади "ДНР" - РНБО http://ow.ly/2T9xpk

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Safe_image.php?d=AQBUNJnC1_neu8B5&w=470&h=246&url=http%3A%2F%2Fwww.5.ua%2Fmedia%2Fpictures%2F400x270%2F30931

Мешканці Донбасу влаштовують "акції непокори" проти влади "ДНР" - РНБО

Рівень підтримки терористів серед місцевого населення продовжує знижуватись, громадяни все частіше протестують проти дій російських...
5.UA
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 7:12 pm

Виталий Портников

23 ч. · 

"Не прощать Россию" я не писал. Мне трудно понять, зачем кто-то создает фальшивки от моего имени, но на будущее я посоветую внимательнее относиться к тем, за кого себя выдаешь. Я никогда не поставлю в один ряд Леонтьева и Латынину. Я не из тех, кто готов воевать по вопросу о том как разбивать яйца или как употреблять предлоги. И самое главное - я не сомневаюсь в историческом примирении русского и украинского народов. Более того, то что сегодня делают украинцы и есть дорога к такому примирению. Вытаскивая себя из советско-имперского болота мы создаем все условия для грядущего краха имперского сознания. И этот крах нужнее русским, чем нам.
Так что советую впредь меня не подделывать. Я честный журналист, а не циничный пропагандист. Отличие тут только в совести.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 6:17 pm

Не Маккейном единым.

АВТОР АНТИ-РОССИЙСКИХ САНКЦИЙ СТАЛ ЗАМОМ ДИРЕКТОРА ЦРУ!

Если вы думаете, что становление у руля комитета по вооружениям при Сенате главного русофоба Америки Джона Маккейна это на сегодняшний день предел мечтаний вечно скулящих и ноющих российских ура-патриотов, то вы ошибаетесь! Барак Обама подписал указ о назначении Дэвида Коэна, главного автора анти-российских санкций, заместителем директора ЦРУ!
Итак, что это означает? Прежде всего, следует отметить - русофобия в США становится трендом, причем распространяется не только среди граждан, формируя определенное общественное мнение, но и среди политиков. Толерантные и нерешительные демократы уходят на задний план, отдавая передовые позиции республиканцам, либо более агрессивным коллегам по партии.
Не смотря на недостаточную активность в вопросе усмирения "хозяина Тайги", по мнению многих аналитиков и граждан США, Обама все же уйдет, оставив после себя на постах существенный костяк из антироссийских взглядов... Ну, а самой России, уже прямо сейчас можно начинать готовится к новым шпионским баталиям.

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 PlhpC1Iyg1I
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 6:16 pm

У Зугресі пошкоджено дамбу: місцеві будинки затопило
17:58, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529854
Фото: Зугрес // Pavel Aleynikov
У Зугресі Донецької області внаслідок пошкодження дамби на Зуївському водосховищі підтоплені будинки.
Про це у Twitter написав блогер Pavel Aleynikov.

“Пошкоджено дамбу в Зугресі ... існує небезпека зупинки електростанції. Підтоплені найближчі до Кринки вулиці і підвали будинків”, - написав блогер.
За його інформацією, після прориву дамби, рівень води в Зуївському водосховищі впав на півтора метра. Річка Кринка вийшла з берегів.
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529854_1137411

Як повідомляє “Острів”, за іншою інформацією, в ніч з 9 на 10 січня на греблі Зуївського водосховища обірвався трос одного з чотирьох шлюзів насосної станції “Кринка”.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 6:11 pm

У Маріуполі знайшли гараж з величезним сховищем зброї
17:25, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529837
Фото: Зброя
В ході проведення спецоперації співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю на території одного з гаражних кооперативів Маріуполя, що на Донеччині, виявили ретельно заховані автомати, пістолети та гранати.
Про це повідомляє прес-служба МВС України.
Згідно з повідомленням, збройний арсенал вилучено.
Водночас проводяться слідчо-оперативні заходи, спрямовані на пошук його власника.
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529837_1137390 
"Убозівці отримали оперативну інформацію про наявність зброї в одному з гаражних кооперативів Жовтневого району Маріуполя. Група правоохоронців здійснила ретельний огляд вказаної території. В результаті в одному з гаражів було виявлено та вилучено 4 автомати Калашникова, пістолети Макарова, 17 гранат різної модифікації та більше 180 патронів. Зброя та боєприпаси направлені на відповідну експертизу", - поінформували у відомстві.
Попередньо встановлено, що терористи планували використовувати вказану зброю для можливого проведення диверсії на території Маріуполя вже найближчим часом.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 т. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 6:10 pm

На саміті "Східного партнерства" можуть домовитися про створення антипропагандистського каналу
17:00, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529828
Фото: Пропаганда РФ // vgolos.com.ua
Петро Порошенко виступив за реалізацію ініціативи низки країн ЄС та України щодо запровадження пан-європейського російськомовного каналу як джерела об’єктивної інформації.
Про це Президент заявив під час зустрічі з міністром закорднних справ Латвії Едгарсом Ринкевичсом, який здійснив свій перший візит в Україну в якості глави зовнішньополітичного відомства країни, що перейняла головування в Європейській Раді з 1 січня 2015 року.
"Співрозмовники приділили особливу увагу необхідності спільних зусиль для протидії інформаційній пропаганді з боку Росії", - повідомили у прес-службі українського Президента.
"Глава держави заявив, що рішення про створення такого каналу могло б стати ще одним практичним результатом Саміту "Східного партнерства" в Ризі", - зазначили у відомстві.
Як відомо, Литва, Велика Британія, Данія та Естонія звернулися до Єврокомісії із закликом розробити план дій по боротьбі з російської пропагандистської компанією.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 6:09 pm

Смотрю и 11-я "гуманитарка" из России не дошла до населения...

В Донецкой группе уже публикуют советы как растянут на дольше минимальные запасы продовольствия...

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 FRJ84LMy-J0
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:56 pm

Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:49 pm

Порошенко натякнув главі МЗС Латвії, що пора запроваджувати безвізовий режим для українців
16:48, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529825
Президент України провів зустріч з Міністром закордонних справ Латвії Едгарсом Ринкевичсом, який здійснив свій перший візит в Україну в якості глави зовнішньополітичного відомства країни, що перейняла головування в Європейській Раді з 1 січня 2015 року.
Про це повідомляє прес-служба Президента України.
Порошенко заявив, що Україна успішно реалізовує другу фазу Плану дій з візової лібералізації, зокрема запроваджує біометричні паспорти.
"Українці дуже сподіваються на запровадження безвізового режиму для подорожей до ЄС як на практичний результат Ризького саміту. Це буде дуже символічно", - сказав він.
 У свою чергу Едгарс Ринкевичс відзначив важливість координації зусиль європейської дипломатії для підтримки України та єдності напередодні Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ.
Міністр також підкреслив, що зараз в Європейському Союзі ведеться активна робота для розуміння того, яка допомога потрібна Україні і що необхідно для посилення конкурентоспроможності економіки України.
Прес-служба зазначає, що Президент України та міністр закордонних справ Латвії також обговорили питання макрофінансової допомоги для України і додаткові можливості для її виділення з боку ЄС.
Як відомо, Прем’єр-мінстр Арсеній Яценюк повідомив, що громадяни України зможуть отримати біометричні паспорти вже з понеділка, 12 січня.

У МВС заявили, що персональні дані громадян, які надаватимуться при оформленні біометричних паспортів , будуть зберігатися лише на чіпі в самому паспорті.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:47 pm

24 Канал
З готелю французького Disneyland евакуювали людей через загрозу вибуху
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 U2I7E8hNbls
Посилання 24tv.ua
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:46 pm

Когда россиянин любит историю... он задаст себе простой вопрос о Крыме
 Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 O6sSFmY2mpM
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:44 pm

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 KncTB95uFasГромадське Телебачення. HromadskeTV
Today at 4:22 pm
Малазійський Боїнг збив «Бук», привезений з Курська http://goo.gl/kI1hsT

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 VWWEk34rg3g
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:43 pm

У Станиці Луганській – пекло: бої тривають другий день, немає світла і води
16:28, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529815
Фото: Зона АТО // bukinfo.com.ua
У Станиці Луганській тривають бої. Вже зруйновано більше десяти житлових будинків.
Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.
У Станиці Луганській протягом другої доби не вщухають артилерійські обстріли та перестрілки, які періодично переростають у ближні бої.
Бойовики зруйнували на кількох центральних вулицях понад 10 житлових будинків. Внаслідок прямих потраплянь снарядів зайнялися будинок культури та дитячий садок.
Зараз у Станиці немає світла, центральної подачі води та тепло забезпечення.
Ні світла, ні центральної води й Станиці зараз немає.
Нагадаємо, у результаті обстрілів Станиці Луганської загинули двоє військовослужбовців 1963 і 1977 років народження. Також був поранений 60-річний місцевий мешканець.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 5:22 pm

Bohdan Kutiepov поделился фотография Khrystyna Bondarenko.

1 ч. · 

А по-моєму "Семен" ФСБшник. Принаймні так поводиться.

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 10917445_812412195485912_4125876249629668191_n

Khrystyna Bondarenko
Про Семенченка все по пунтках:
1) Семенченко вибачився. Його вибачення полягало у наступному контексті: "По вопросам эфира остаюсь при своем мнении. Но как мужчина и офицер хочу извиниться." Спочатку це було повідомлення у фб, далі він подзвонив. Виглядав розгубленим. Але навіть за те, що знайшов сили подзвонити, дякую.
2) Кожен ведучий має своє бачення ефіру. Це не є інформаційна студія. Глядач у праві обирати сам собі того ведучого, чий стиль йому подобається. 
3) Мені особисто Семенченко був цікавий як людина. Тому що інформацією на 6 січня, яка б могла принести країні нові інформаційні месиджи, він не оперував. Прес-служба наполягала на тому, що він хоче говорити про "Нормандський формат" переговорів. Але я, наприклад, не розумію, що він може про це сказати нового, якщо він не бере у цьому участі. 
Питання про діяльність у ВР йому також були задані. У тому числі і про те, що він особисто за цей місяць зробив. Так само йому було задане питання, хто в новій системі заважає йому працювати (це ж важливе для нас питання, нє?), але він багатозначно сказав: "имя им легион".
3) Окремим пунктом питання про паспорт. Так, це є важливим. З огляду на те, яким прізвищем він підписував документи, будучи командиром, до серпня (тоді він зробив новий паспорт). Хто захоче може пошукати про це інформацію у ЗМІ
4) Кожен журналіст має право не оголошувати свої джерела. Це вам скаже будь-який медіа-юрист. Ті, хто пішов з батальону після Іловайська, говорили мені ті речі, якими я оперувала під час розмови. Назвати їхні позивні я не могла. І це не фейкові персонажі. Це люди, з якими я познайомилася на фронті у червні. До речі, саме Семен Семенченко завіз мене тоді в Лисичанськ, коли він лише звільнявся. Це взагалі окрема історія. Він так само подзвонив і сказав, що хоче дати ексклюзивне інтерв'ю. У місто ми заїхали конспіративно, туди нікого ще не пускали, бо йшла зачистка. Мені довелося представитися медсестрою. Тоді Семен для мене був героєм (і я це говорила йому в розмові зараз). Ми записали інтерв'ю з ним і його бійцями (це було під прокуратурою, про яку я згадувала йому в ефірі, але він зробив вигляд, що цього не памятає). Далі всіх звідти вивезли, бо у місті почали працювати снайпери. Семен вивіз нас на околиці і кинув там самих. Людей на вулиях не було. Всі ще сиділи у підвалах. І ми з оператором поняття не мали, як тепер звідти виїхати. Звязок заглушили, Семену ми вже додзвонитися не могли. Боєць із позивним "Лугань" побачив нас розгублених і запропонував вивезти з міста на його бетері. В ефір я дала інтервю Семена, як героя. Бо списала все на війну. 
5) Про смс, дзвінки і коментарі про мене. Я не буду казати, що мені бажали і чим погрожували (бо фейсбук читає мама). Лише зазначу, що я теж була на фронті як журналіст. Це було 4 рази десь по тижню. Ми потрапляли в різні ситуації і багато що бачили. Але тут не про це. Тут про героїв. Про війну ми зробили два фільми. Тоді це було ще для 5 каналу. В обох є хлопці з батальону "Донбас". Я ними захоплююся. Вони справжні, щирі і, щоб нині не говорилося про навіть нинішній склад батальону, я готова кричати це всюди, що там багато порядних і чесних людей. До речі, ось друга серія ВІДЕО 
6) Семен у телефонній розмові наговорив багато. І про те, хто саме його нині "зливає" і про бійців, які йдуть від нього нині. Як журналісту мені цікаво розібратися у всьому. Ми з Сергій Мельничук збираємо факти з обох сторін. І персону Семена Семенченка ми будемо розглядати з усіх кутів. Правда, не знаю, чи це вже буде цікаво комусь. Його поведінка викликала неоднозначну реакцію медіа-спільноти. Не знаю, чи маю я право нині закликати до того, щоби його не брали на ефіри за таку поведінку. Адже перед hromadske.tv він так публічно і не вибачився.
Admin
Admin
Admin

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 EmptyСб Січ 10, 2015 3:50 pm

Терористи спровокували міжнародний скандал: викрадено громадянина Ізраїлю
15:18, сьогодні 

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 529796
Фото: Бойовик // espreso.tv
Бойовики у Луганській області викрали громадянина Ізраїлю і проти його волі доставили його у місто Перевальск.
Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook начальник прес-служби Головного управління МВС у Луганській області Тетяна Погукай.
9 січня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшло звернення посольства держави Ізраїль щодо надання допомоги у розшуку та встановленні місцезнаходження громадянина Ізраїлю - Гороватого Давида, 1963 р.н.
Зі слів родичів, чоловік незаконно позбавлений волі на території України та проти його волі доставлений на територію м. Перевальска.
До слова, 9 січня батальйон Нацгвардії України потрапив у засідкутерористів поблизу селища Станиця Луганська, внаслідок чого загинуло двоє українських військових.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015    Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015 - Сторінка 22 Empty

Обзоры новостей и интересных статей начиная с 04.01.2015
Повернутися до початку 
Сторінка 22 з 37Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Наступний
 Схожі теми
-
» Обзоры новостей и интересных статей начиная с 13,02.2015
» Обзоры новостей и интересных статей начиная с 26.05.2015
»  Обзоры новостей и интересных статей начиная с 21.02.2015
» Обзоры новостей и интересных статей начиная с 11.06.2015
» Обзоры новостей и интересных статей начиная с 1.03.2015

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Народна самооборона Запорізької області :: Обзор новостей и аналитика, все свежие новости.-
Перейти до: