Короче, эпопея разрешилась сама собой. Жена вот прислала смс-ку: "Вышла из подъезда, увидела четырех дворников и бабу-ягу, их начальницу. На вопрос, почему только пол-дома убрали, она начала орать, что тут дворников нет, а там москвичка дворник. И если не нравится, говорит - возьмите лопату". В общем, из моего дома дворники свалили. Как и предполагалось. Ура! Теперь заживем. Пошел за лопатой, чо.
Admin Admin
Сообщения : 52388 Дата регистрации : 06.05.2014 Откуда : Запоріжжя
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 4:55 pm
Новости с заседания Кабмина, посвященного обрезанию расходов бюджета. Бюджет МВД и МО на 2015 год сейчас на заседании Кабмина планируется обрезать. В МО это 40,2 миллиарда, в МВД это 32 миллиарда гривен. Сюда входит 7 миллиардов на Нацгвардию, 4,5 миллиарда на Госпрогранслужбу (а она с прошлого года в составе МВД), 4 миллиарда на Госслужбу по чрезвычайным ситуациям, и на само МВД, собственно, 14 миллиардов. Из зала заседаний вышел покурить Юрій Стець, комментирует взвинченно: "Я только что заявил на заседании Кабмина, что если сократят расходы на Нацгвардию и Министерство обороны, я возьму наградное оружие, возьму автомат, приду на заседание и расстреляю тех, кто этого требует! Будет как в Армении! Да, вы не ослышались, да, это моя прямая речь, и процитируйте меня". А там интересно становится.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:46 pm
Тут Басманный суд собирается через месяц рассмотреть дел по иску Мустафы Джемилева против Федеральной миграционной службы РФ. Ну, кто не в курсе, в Московии Басманное правосудие сродни нашему Печерскому суду. По уровню цинизма и продажности. Причем уже давно так. Только меня уже долго волнует вопрос, когда наше правосудие начнет рассматривать состав преступления по статье "госизмена" в отношении таких персонажей как Владимир Константинов и Сергей Аксенов. Ау, Печерский суд! Госдепартамент США и Еврокомиссия оказались просто скорыми на руку, введя против госпредателей свои решения, а где же Украина? Ну да ничего, не сомневаюсь, что доля презренных предателей всё равно незавидна, что бы там не не происходило в нашем Печерском правосудии.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:46 pm
Прочитал комменты к статусу про снегопад. Какое занятное дело, оказывается, читать мысли дураков. Больше всего радуют патриоты со словами "аффтар не может взять лопату что ли, а я вот сегодня в пять утра сам откопал свою машину!" Молодцом, парни! А откопайте и мою еще. Ну, раз уж вас так прет от этого. И гордости за то, что сделали полезное дело для любимого города у вас сразу будет в два раза больше. А я вам медальку даже сделаю. В виде лопаты. За доблестный патриотизм в снегопаде. Да, кстати, не забудьте еще мусорный контейнер у нас из двора вывезти - а то к нему тоже что-то второй день никто не подходит. И вторая часть комментаторов, которая меня тоже радует отдельно: "за что аффтар просит деньги"? Друзья мои! Дорогие товарищи ватники, "патриоты", уракрымнаши и пр! А ваше-то, собственно говоря, какое дело? И знаете что? Вот этот вот аспект в моей "Журналистике без посредников" меня радует чуть ли не больше всего - как же совкам, привыкшим всю жизнб получать деньги из рук начальника, и не представляющим ничего другого, свободный заработок пуканы рвет ) Доброе утро.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:43 pm
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:38 pm
24 Канал "Укрзалізниця" скасувала пряме ж/д сполучення з окупованим Кримом. Подробиці — за посиланням↓
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:36 pm
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:35 pm
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 2:29 pm
"Спортзал, массаж и ужин в ресторане", - прокурор из Дружковки Дмитрий Сазоненко служит "пулеметчиком" в зоне АТО, чтобы избежать люстрации.
Коррупционную схему взяли на вооружение чиновники, которые по закону имеют право сохранить должности, если пойдут служить. Вместо жизни в окопе - спортзал, массаж и ужин в ресторане. Так служит в АТО - один из мобилизованных чиновников Донетчины.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 1:48 pm
Найманець з РФ розповів про мародерство бойовиків і мільйонні заробітки на "віджатих" авто
31-річний екс-спецназівець і бойовик з російського Єкатеринбурга Максим Видецьких розповів журналістам, що ватажки "ЛНР" заробляють мільйони доларів на вкрадених у мирних жителів автомобілях. Видецьких був одним з учасників банди бойовика з позивним "Хуліган". Він розповів, що його "командир" віддавав накази іншим найманцям грабувати місцеве населення і підносив це як боротьбу з посібниками "укропів".
"Підносилося все як боротьба з посібниками "укропів", пошук координаторів, навідників. Поїхали, кажуть, координатора будемо "пресувати". 10 чоловіків в "бусик" (автобус, - Ред.) стрибає і їдуть, а одразу після цього на базі з'являються дві-три нові іномарки. Сумарно "Хуліган" підняв 1,5-2 млн доларів. Плюс-мінус така цифра", - розповів російський бойовик в інтерв'ю виданню Znak.com
.
Інформацію про власників дорогих авто ватажкам бойовиків нібито повідомляють місцеві жителі. За це їм платили по 500 доларів. "Місцеві самі ж здають і отримують за це гроші. Конкретно за хорошу "беху" близько 500 доларів платять", - додав бойовик. Він також уточнив, що у російських найманців на Донбасі не було ні зброї, ні їжі, - вони все крали. "Все було трофейне, свого нічого не було. Ми навіть харчувалися з колон гуманітарних, що захоплювали, те і їли", - резюмував він. Нагадаємо, раніше російський солдат розповів, як він опинився на Донбасі: або їдеш, або "губишся".
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 1:47 pm
24 Канал Бізнес на два фронти. Як кримські виробники спокійно продають товар на ринки України і Росії, попри санкції та обмеження – дивіться у сюжеті "Слідства.інфо" за посиланням↓
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 1:45 pm
На Бахмутці активізувалися диверсанти і підірвали вантажівку з українськими військовими
Вчора на автодорозі Бахмутка на Луганщині, куди бойовики раніше перекинули свій танковий підрозділ, КрАЗ з українськими силовиками підірвався на закладеному радіокерованому фугасі. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської ОДА Геннадія Москаля. Один із солдатів загинув на місці, ще один отримав важкі травми був госпіталізований. Раніше на цьому тижні на цьому ж шляху підірвалася група з шістьох українських військових.
Москаль вважає, що це свідчить про активізацію диверсантів у регіоні. "Бахмутка", яка фактично є лінією розмежування вогню між контрольованою Україною та так званою ЛНР, — це стратегічна автодорога, на якій розташовані блокпости українських силовиків. Два підряд підриви наших військових свідчать про активізацію розвідувально-диверсійних груп терористів, а, отже, подальшого перемир'я навряд чи варто очікувати", - цитує слова Москаля його прес-служба.
Загалом протягом минулої доби на Луганщині різко зросла кількість обстрілів позицій українських бійців. Бойовики 21 раз відкривали вогонь зі зброї різного виду. При цьому бойовики знову застосували системи залпового вогню "Град". "Найгарячішими" точками на Луганщині стали населені пункти Чорнухине, Станиця Луганська та Кримське. Також бої точилися поблизу мосту через Сіверський Донець. Як повідомлялося раніше, бойовики посилили обстріли на Донбасі і громили бійців снарядами "Граду" під Гірським.
Юлия ЕвдокимоваФонд допомоги батальйону "Айдар" ЛИСТ БІЙЦЯ БАТАЛЬЙОНУ "АЙДАР" ДО КОХАНОЇ Вперше за довгий час взяв до рук ручку не для того, щоб зробити мітки на карті а для того, що б написати листа. Листа тобі. Просто захотілося, щоб про мене залишилась хоч якась пам‘ять. Я знаю ти не будеш берегти смски в телефоні, і фото на сторінках соцмереж швидко змінюються на інші. А так лист. Ти закинеш його кудись поміж інших важливих паперів, забудеш про нього. Він пожовкне, струхліє, літери у деяких словах зітруться. Та колись, передивляючись увесь цей старий та непотрібний мотлох ти раптом наштовхнешся на мій лист. І можливо я вже буду далеко від тебе, і можливо в тебе буде інша родина, діти, онуки. Та маю надію, що розгортаючи тремтячими руками той підписаний серед поля нашвидкоруч конверт, ти згадаєш. Згадаєш мене, яким я зараз є – молодим, сильним, сповненим любові до своєї землі і з єдиною метою – принести спокій у твій сон. Я не знаю чи зможу повернуся до тебе, у твої ніжні обійми, чи ще хоч раз загляну у твої блакитні очі, проведу своєю мазолистою рукою по твоєму золотавому волоссю і можливо я й не хочу знати. Я хочу жити, забути увесь цей жах, просто прокинутися від цього страшного та болючого сну. Так я хочу жити… вдивляюся вдалечінь, і слів немає. А як жити? Бути сірим безголосим рабом, дивитися, як ти щодня рахуєш кожну копієчку, сірієш, в‘янеш, більше часу проводячи на роботі аніж вдома з родиною. Дивитися на дітей, що ростуть у школах, групах подовженного дня та з дідусями та бабусями. Розуміти, що після рабського робочого дня у мене не вистачить сил на те, щоб приголубити тебе, поцілувати доньку, обійняти сина. Ні, не такого життя я хочу. І хай я не повернуся, хай мене накриють жовто-блакитним прапором, і не я буду з тобою поруч да кінця твого життя – я буду знати, я зробив все, все, що було у моїх силах для тебе, для твоїх майбутніх дітей, для всієї України. Я не прощаюся з тобою, просто хочу, що б ті пам‘ятала про мене, про таких як я, про те, що ми робимо. Можливо ти запитаєш чому саме я. Якщо не я то хто? Кожен тут з саме таким гаслом. Це наш вогник у холодному степі. Кохана, знай, я охороняю твій сон. Тут, на кордоні. Дивлячись з української землі на вогні такої ж української землі. З вірою у єдину державу. Твій доброволець Татарін - приїхав з Криму, доброволець.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 12:10 pm
Проект "швидкозбiрний блiндаж" начал воплощаться под Мариуполем
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 12:04 pm
По состоянию на 13.00 пятницы, у меня расчищено ровно половина двора. Из чего можно сделать вывод - в соседнем доме дворники остались, а из моего, зараза такая, все ж таки уехали. Но остались не все - если раньше при таком снегопаде на аврал выходила вся бригада, и быстро-быстро ать-два расчищала весь двор общими усилиями и переходила в следующий, то сегодня уныло шкрябали лопатами два человека. Дорожки расчистили, а дальше уже все. К контейнеру для крупногабаритного мусора не подойти. Резюме: в моем дворе как минимум пятьдесят процентов дворников свалила. Можно предположить, что оставшимся подняли зарплату за счет освободившихся вакансий, чем их и подкупили, но работать за четверых они явно не в состоянии. Впрочем, встречу - попробую уточнить.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 11:39 am
Україну чекає нова Фукусіма чи Чорнобиль?
2015 рік, можливо, стане найважчим для української енергетики. Причини на те дві, і обидві пов’язані з вбивчими ініціативами нової влади.
Так, Верховна рада вдвічі скоротила видатки на радіаційну безпеку на наступний рік. А це значить, що саркофаг чорнобильского реактору буде і далі виходити з ладу без ремонту, а радіаційне забруднення біля нього буде збільшуватись.
Міністерство енергетики ж всупереч всім технічним нормам закупила ядерне паливо у американської компанії, свідомо знаючи, що це паливо не відповідає нормам реакторів українських АЕС. Це було не професійне, а суто політичне рішення. І наслідки його можуть бути жахливими - аж до виведення з ладу всіх українських АЕС та повного енергетичного колапсу країни. Про це уже попереджають експерти з МАГАТЕ.
Ссылка korr.com.ua
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 11:37 am
#UD_info МВС ХОЧЕ НЕ ДОПУСТИТИ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗБРОЇ В УКРАЇНІ – КУДРЯВЦЕВ
Колишній керуючий справами Черкаського міськвиконкому, чинний депутат міськради від Партії вільних демократів, юрист Микола Кудрявцев вважає, що міліція прагне не допустити ухвалення закону про легалізацію зброї в Україні. Зокрема, створивши "маразматичний" альтернативний законопроект, заявив він в інтерв’ю vikka.ua
.
Кудрявцев нагадав, що у Верховній Раді 1 грудня зареєстровано законопроект №1135 "Про вогнепальну зброю цивільного призначення", розроблений Українською стрілецькою асоціацією. Водночас уже 10 грудня в парламенті зареєстрували альтернативний законопроект №1135-1 "Про цивільну зброю і боєприпаси", розроблений Українською асоціацією власників зброї. "Є два законопроекти. Це просто ігри наших законотворців і, мабуть, системи міністерства внутрішніх справ. – говорить юрист. – Не бажаючи втрачати "годівничку", міліція просто таким чином через групку депутатів запустила альтернативний проект закону для того, щоб прибрати можливе проходження іншого законопроекту. Тобто штучно створили конкуренцію між двома проектами". Кудрявцеву дивно, що автором другого проекту, чомусь, стали нардепи Олег Ляшко, Андрій Парубій і ще ціла група парламентарів. "Якщо його почитати, це буде не право на зброю, а повне нівелювання взагалі принципу не те, що лібералізації зброї, а навпаки. Туди абсолютно маразматичні положення включаються. Наприклад, обшук мого помешкання без попередження з метою перевірки, в якому стані зброя, вибачте, це вже, мабуть, в авторів закону щось перегрілося в голові. Очевидно, або не було юридичної техніки, або просто клепки в голові не вистачає", – заявив він.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 23.12.2014 Пт Груд 26, 2014 11:36 am
24 Канал Україна може відвести важке озброєння уже через два дні. За яких умов і чому — читайте за посиланням↓