Шведські ЗМІ опублікували фото підводного човна зроблено випадково туристами, що перебували в готелі Yasuragi на острові Хассель у Шведському архіпелазі. Підводний човен знаходився над поверхнею води приблизно за 70 м від берега, коли його сфотографували туристи.
Admin Admin
Сообщения : 52388 Дата регистрации : 06.05.2014 Откуда : Запоріжжя
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:44 pm
Репортаж 1+1 про #антимайдан радимо усім подивитись
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:43 pm
Президент Украины Петр #Порошенко подписал указ о присвоении звания Героя Украины с вручением ордена "Золотая звезда" полковнику спецназа Игорю Гордийчуку Соответствующий указ был обнародован на сайте главы государства. Полковник Игорь Гордийчук принимал участие во многих операциях во время #АТО, возглавлял отряд спецназа во время выполнения задач в тылу противника, командовал боями по занятию Саур-Могилы, а также лично возглавлял отряды спецназа, выполняя задачи глубинной разведки далеко за линией фронта. "В течение 12 дней непрерывных боев полковник #Гордийчук героически удерживал позицию, несмотря на ранения и контузию", - отмечается в документе.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:36 pm
Сергій Притула - офіційна сторінка
Мав з "вар*ятами" 3 концерти поспіль: Дубно, Кузнецовськ, Ковель. У всіх містах вперше. Всюди дуже класно приймали, незалежно від того, чи опалюється зал чи ні, чи стоять у ньому стільці віком старші за мене, чи найновіша апаратура (колегам по цеху - реально у Кузнецовську неймовірна "площадка" для роботи. Прекрасна акустика, зал компактний, люди активні - сміло можна "на касу", а не "на гарантію"). Попри концерти не забував милуватись красою українського Полісся та Волині. Якби нещодавно не проїжджав Білорусь, то мабуть і не став би порівнювати. Але, йолки-палки, ми ще тьху-тьху-тьху, нормально живемо. В Дубно вперше прогулявся по місту. А то все транзитом на Збараж. Місто безкомпромісних журналістів (це окрема історія) і впевнених в собі жінок (вже як вирішили, що з тобою мають сфотографуватись, то без варіантів).В готелі "нарвався" на смішного п*яного парубка, який чітко виконував поставлені самим перед собою задачі. А іменно: підійшов до офіціантки, вручив їй в руки телефон, впевнено наказав "сфоткай нас" і обняв мене. Ну а я ж так люблю, коли на мене дихають перегаром)). Моя спроба відійти закінчилась фразою "я тебе не пущу, ми маєм сфоткатись"))), коротше, повеселив перед сном...жалко пацана)). А взагалі, Дубно - це єдине місто, де після концерту подарували квіти. В Кузнецовську прозрів від масштабів РАЕС. Доречі, як будете під*їжджати до міста, не поспішайте ставати для подібного фото в місцях де є "дірка" в лісосмузі. Заїжджайте спокійно в місто, найкращий ракурс для фото тільки там. Кузнецовськ розкішний, просторий і світлий! Багато молоді. Приймали так, наче ми там в 100500-ий раз виступали. Дівчинка перед концертом подарувала ведмедика. Відчув себе на мить Сашою Борисенком. Або Вовою... так-так, я досі їх не розрізняю. В Ковелі все починалось не дуже. Спочатку погиркались із рецепцією у готелі, потім прозріли від цін у ковельських таксистів, потім офіціантка запитала мене "А чого ви приїхали без Ольги?" . Ні-ні, не поцікавилась "а де Оля?/ а ви самі чи з Ольгою?/ там за вами Фреймут не йде часом?", а конкретно висловила інтерес-претензію. Хто пам*ятає 90-ті, той має знати інтонацію, якою говорилась фраза "Чьо без шапки?". От тут було те ж саме... Але варто було вийти на сцену, як все стало на свої місця. Публіка неймовірна! Ну і хронометраж концерту говорить за себе. Дубно і Кузнецовськ - 1год40хв. Ковель - 2год. Заходило все!!! Ковель місто практичних і гонорових людей. Нас ніхто не балував квітами чи м*якими іграшками. Просто відмовились брати гроші за обід у "Ковельській броварні". Обіцяю усім містам, що до наступного разу виправимо усі недоліки що стосуються реклами і повернутись із новою програмою! І дякую за те, що завдяки Вам ми змогли акумулювати 30000грн для бійців у зоні АТО.
P.S. Перший раз добирався додому по "варшавці". Прекрасна траса. Я саме такі люблю - ні людей, ні машин, ні населених пунктів...ні ліхтарів...ні знаків...я перших кілометрів 40 від Ковеля на Київ взагалі не знав куди їду)). Дорога рівна, без ям, без різких поворотів і в цьому її недолік. Перший раз в житті мусів ставати на ночівлю, не доїхавши додому, бо аж занадто спокійно їхалось...заколисало. Вирішив не дразнити Бозю за бороду, бо "рученьки терпнуть, злипаються віченьки". Заодно і ранковий Коростень побачив. До зустрічі у інших гарних містах Батьківщини в листопаді! В жовтні у нас залишився тільки Львів 23 і 24 числа.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:35 pm
Жена как правило по утрам троллит. Так напомнила сегодня старый бородатый анекдот про грузина: Грузин танцует, и раскидывав руки и возглашает: АССА, АССА. Сидящая напротив оса, начинает тоже танцевать и возглашать: грузин, грузин... :-))))) Когда писал, Оксана стала требовать, напиши что по доброму троллю, ну вот и написал :-))))))) Oksana Zinovieva
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:31 pm
Оказывается в российских аэропортах опасно не только садиться, но и взлетать. Российская авось продолжает играть злые шутки не только с самими россиянами. Так вчера как по моему мнению из-за российского распиздяйства в авиакатастрофе в аэропорту Внуково погиб глава французского нефтяного гиганта "Total" Кристоф де Маржери. Он прилетел в Москву на заседание международного совета по инвестициям. Улетал Мажери на частном самолете Фалькон 50 из аэропорта Внуково, при разбеге на взлет самолет неожиданно столкнулся с снегоуборочной машиной которая работала на взлетной полосе. Россияне пытаются там рассказывать, что это может быть вина экипажа французского самолета, но насколько я знаю и понимаю если на полосе работает спецамшина то диспетчера не должны давать права на взлет. Ну думаю более точно может сказать Геннадий Стрикун как профессиональный летчик. Но сам факт говорит о том, что да ну нафиг всю эту российскую авиацию от диспетчеров до летчиков....
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:31 pm
В программе Куликова на ICTV выступает бывший замгенпрокурора Украины и если не ошибаюсь бывший глава Службы Безопасности Украины Николай Обиход. И тут раз и на тебе, он говорит что он выступает за возвращение смертной казни за тяжелые преступления которые нанесли вред государству. Ну во первых это бред, тема возвращения смертной казни. А во вторых из уст Обихода это звучит смешно, он надеюсь понимает что в таком случае его надо будет повесить после того как его расстреляют... Надеюсь понимает, хотя может и нет.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:26 pm
Volodymyr Parasyuk
Я хочу, щоб мої діти жили вільно і не воювали. Щоб не носили хабарі з кабінету в кабінет. Те, що зараз відбувається в Україні - ганьба для всіх нас. Ми пережили Майдан, а чиновники на місцях і далі деруть побори з людей, якби і не було жертв Небесної сотні та війни на Сході України. Я не син олігархів. Мій батько простий водій, що зараз воює на Сході, а мати – все життя працювала на робітничих посадах. Я тут народився і живу. В Україні дуже багато проблем, які потрібно вже і негайно вирішувати. Нас обдурили у 2004 році після Помаранчевої революції, зараз ми не можемо допустити, щоб нас знову обдурили і забули всі жертви режиму партії регіонів і комуністів. Я не такий як всі. Я ціною свого життя захищав Україну і піду до кінця. Я знаю, за що хлопці вмирали, але до нас ніхто не прислухається. Потрібно міняти владу згори. Мене не цікавлять ні домовленості, ні гроші. В мене є ціль – справедливість на всіх рівнях і я до неї йду. Ми живемо в Україні «від виборів до виборів», бо у нас народний депутат не відповідає за свої вчинки. Я домагатимусь скасування депутатської недоторканності, відкликання народного депутата і кримінальної відповідальності для депутатів всіх рівнів за бездіяльність. Не можна рватись до влади, щоб багатіти. Мені на виборах допомагають мої побратими, що воювали зі мною на Сході, а також молоді люди. Біля мене немає старих політиків, нечесних бізнесменів. Дуже прикро, що ми стікаємо кров’ю на Сході, а тут далі продовжується все те саме, що було за Януковича. Коли ми були в Іловайську, у нас кожного дня було більше 10 вбитих і поранених. За що ми воювали? Щоб знову прийшли ті самі бандити до влади і знову обкрадали нас? Ні. Ми з побратимами цього не допустимо. Нас зраджували на кожному кроці. Ми просили в командування, щоб нам дали танки і БМП, щоб ми не воювали на звичайних автомобілях. Наше прохання не виконали. Маємо 1000 жертв і російські війська в Україні.У мене був друг. Він був мені братом по духу. Ми пройшли Майдан, одразу звідти пішли у батальйон «Дніпро-1» воювати. І так сталось, що знайшли тіла багатьох загиблих, а його тіло десь закопане в полі. Мені навіть нема, що сказати його батькам, які приїхали сюди. Його звати Тарас. Але я знаю точно, за що він боровся. Він загинув не за те, щоб ми й надалі жили нечесно. Мені дідо у спадок залишив і Крим, і Донбас. І я таку Україну передам своїм дітям. Іншого виходу немає. Якщо будемо віддавати нашу землю Путіну шматками, то рано чи пізно він забере все. В мене немає ні білбордів, ні реклами на телебаченні, на радіо. Бо всі гроші, що мені люди дають на вибори, я витрачаю на українську армію. Ми вже майже підготували до зими 3 батальйон 80-тої аеромобільної бригади. Я йду не для того, щоб тільки здобути статус народного депутата. Верховну Раду потрібно використовувати як зброю, проти тих бід, які є в Україні. І дуже шкода, що депутати до цього часу використовували цю зброю проти нас - простих людей. Тому я маю ціль і розумію, що таке відповідальність. Я знаю, що можу помилитись у чомусь, але я є щирий і відвертий. Я не зійду зі шляху боротьби. Майдан дав Україні такий енергетичний поштовх, що всі ті люди, що повернулись звідти, мали очистити владу у себе в районах і областях. Але вони не встигли, бо почалася війна. І вони як справжні патріоти і сини українського народу пішли захищати Україну. Багато з них полягло у цій боротьбі. Але ми пам’ятаємо за що боролись хлопці. Я не можу зрадити своїх побратимів. Мені Бог цього не простить. Телефонували хлопці, що обороняють Донецький аеропорт. Вони «косять» ворога наліво і направо. Трупи сепаратистів вивозять «Уралами» і «Камазами», а наші воїни тримаються. Це наш незламний дух. Також наші содати тримають позиції в Дебальцево, Пісках, Маріуполі. Але війну ми виграємо тільки тоді, коли будуть чіткі і злагоджені команди і дії зверху. Без домовленостей з ворогом за закритими дверима, різних таємних угод з агресором, про які нам не повідомляють. Українська нація є найсильнішою в світі. Зараз ми маємо унікальний шанс перемогти і врятувати Україну. І ми переможемо! Бо з нами Бог і пам'ять про полеглих героїв. Слава Україні!
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 1:22 pm
24 Канал Водій снігоприбиральної машини, яка зіткнулася з літаком у "Внуково", був п'яний
Было видно, что Костя ждал дня передачи с особым трепетом. В этот раз предвиделся особый ученик - опытный, перспективный. И Алексей не разочаровал. 5 часов и 28 патронов понадобились этой "снайперской паре", чтобы пристрелять прицел и показать великолепный результат. Чтобы было коротко и всем понятно, представим это так - 3 выстрела в спичечный коробок с расстояния в 600 метров и три попадания. Увеличили дальность почти до километра - попадание в грудную мишень. Вполне! Больше тратить драгоценный БП не имело смысла. Такое можно и отметить, ради такого даже можно сорвать все временные планы поездки ТТХ: H-S Preсision HTR 2000 PRO 338 Lаpua Mag USA, Leupold Mark 4 8.5-25x50 LT/R, Hornady 338 Lapua 250 gr.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 12:49 pm
24 Канал 21 жовтня виповнилось би 35 років Герою Небесної Сотні Шимко Максиму.
Вічна пам'ять синам України! Герої не вмирають!
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 12:45 pm
Цены на нефть Brent возобновили снижение
Цены на нефть Brent - глобальный эталон - в понедельник возобновили снижение после пятничного отскока, оказавшегося кратковременным.
Нефтяные фьючерсы Brent с поставкой в декабре по состоянию на 19:00 по киевскому времени подешевели на 1,22%, до 85,11 долл. за баррель. Утром они торговались в плюсе, выше 86 долл. за баррель, вслед за пятничным ростом на 2%. Но этот рост был вызван временными факторами, тогда как фундаментальная картина не изменилась, считает сырьевой аналитик Commerzbank Карстен Фритш. Нефти на рынке в избытке, а спрос может снизиться из-за замедления экономик Европы и Китая. Цены на нефть не начнут восстанавливаться, "пока от ОПЕК не поступит четких сигналов, что они сократят добычу", цитирует Фритша агентство.
Как поведет себя ОПЕК, по-прежнему неясно. На полугодовом совещании в Вене 27 ноября картель, на долю которого приходится около 40% мировых поставок нефти, мог бы объявить о сокращении официальной квоты нефтедобычи, чтобы поддержать цены. Но пока ключевой участник ОПЕК Саудовская Аравия, а также Кувейт и Иран демонстрируют нежелание менять политику в области поставок.
Экономист голландского ABN Amro Bank Ханс ван Клиф ожидает, что фьючерсы Brent протестируют диапазон 75-80 долл. за баррель "на этой или следующей неделе".
Декабрьский контракт WTI в Нью-Йорке к 19:30 подешевел на 0,12%, до 81,96 долл. за баррель. За прошлую неделю американская легкая нефть потеряла 3,6% стоимости, а североморская нефть Brent, торгуемая в Лондоне, - 4,9%.
С июня, когда баррель Brent достигал 115,06 долл. (максимум в 2014 году), цена нефти упала более чем на 25%. Формально снижение цены на 20% относительно последнего пика означает, что на рынке наметился "медвежий" тренд - устойчивая понижательная тенденция.
Во вторник Китай представит данные по ВВП за третий квартал, которые могут определить завтрашние настроения на нефтяном рынке. Аналитики, опрошенные Reuters, ожидают, что рост китайской экономики замедлился до 7,2% - минимального показателя с начала 2009 года. Китай - второй крупнейший потребитель нефти после США. Рост спроса на нефть в Китае в 2014 году может оказаться самым низким с 1990 года, пишет газета South China Morning Post со ссылкой на аналитика Sanford C. Bernstein Освальда Клинта.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:30 am
Российское новостное агентство Russia Today продолжает традицию наглого вранья
Так, российское СМИ в дерзкой форме переврало доклад немецкой разведки относительно результатов расследования о сбитом пассажирском Боинге рейса MH-17.
В то время как все немецкие издания, в том числе и влиятельный Шпигель, публикуют заголовки о том, что МН-17 был сбит пророссийскими сепаратистами, в RT решили сообщить, что немецкие спецы обвиняют в крушении самолета Украинских военных!
Феерия, феерия - Геббельс явно не доволен этой сворой жалких педерастов!
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:29 am
24 Канал У Львівській області отруїлися шестеро школярів
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:22 am
Користь від голосування за «маленькі партії»
Це важливо, тому прошу поширення.
Стандартна ситуація: ви збираєтесь віддати свій голос за політсилу, з якою пов’язуєте надії на зміни на краще, але чуєте від друзів, родичів, колег, знайомих і незнайомих Інтернет-користувачів, політичних оглядачів і проплачених тролів: "Ця партія непрохідна, проголосувати за неї означає розтягнути голоси і позбавити шансів більш прохідну політсилу".
Таке кажуть завжди, я й сама не раз писала щось подібне.
Але цей аргумент може бути справедливим, коли йдеться про президентські вибори, тим більше - якщо на них іде сильний антиукраїнський кандидат. У такому разі, якщо ми розтягнемо голоси, ми можемо зробити так, що більш-менш проукраїнський кандидат взагалі не потрапить у другий тур. А президентом, як відомо, може стати тільки одна особа.
В даному ж разі у нас парламентські вибори. До парламенту пройде не одна, а кілька партій. Причому яскраво антиукраїнських сил цього разу небагато і шанси у них невеликі, тому проукраїнські можуть дозволити собі чесну конкуренцію. До того ж, у якого-небудь "Опозиційного блока" свій електорат, і наш з вами вибір ніяк не вплине на кількість відданих за нього голосів.
Інша річ - такі політсили, як Правий сектор, ВО "Свобода", Самопоміч, партія Ляшка - їхній електорат частково перетинається і, так - віддаючи свій голос за одну з цих політсил, ви, можливо, забираєте його в іншої.
Розглянемо тепер найгірший варіант - та політсила, за яку ви проголосували, не потрапила до парламенту (чесно недобрала голосів чи їх нечесно вкрали). Чи пропав ваш голос? Ні. І ось чому.
Перше. Якщо якась партія набирає мало голосів - у наших реаліях це не означає, що вона якась погана чи її програма не близька виборцям. Скоріше за все, це означає лише те, що пересічний виборець нічого не знає про цю партію, бо в неї немає грошей на білборди і рекламу на ТБ. І якщо вона не проходить у парламент, але набирає якийсь суттєвий відсоток - приміром, 3-4,5% - на неї починають робити ставку. Долучається малий і середній бізнес, і в партії з’являються гроші - як на якусь діяльність на користь людям, так і на наступні вибори - на оту саму рекламу по ТБ. Виборець дізнається про неї більше і, відповідно, голосує. Причому не обов’язково, що до тієї нової спроби доведеться чекати цілих 5 років, бо позачергові вибори у нас давно вже не дивина.
Друге. Кожен набраний відсоток - це не мертва цифра, це тисячі і навіть мільйони живих людей, які підтримали дану політсилу. Якщо за нею стоїть така підтримка - влада вже не насмілиться пресувати цю партію: не пускати на ефіри, фабрикувати кримінальні справи проти її активістів тощо.
Третє. Всі ми знаємо, що в комісіях повно нечесних людей, які за гроші крадуть голоси на користь тих, хто їм заплатив. У кого вони їх крадуть? В першу чергу - у тих сил, які вважають непрохідними, тобто - слабкими й маленькими, які не зможуть за себе постояти. Фальсифікатори думають: якщо партія в результаті наших підрахунків набере не 0,7, а 0,1 відсотка - ніхто з нами судитися не буде і ніхто нас не покарає. Якщо ж вони бачать, що політсила на межі проходження у парламент - вони, принаймні деякі, елементарно бояться красти в неї голоси. Бо раптом ця партія все-таки пройде і потім візьметься за них?
Тепер конкретно про нас, про "Правий сектор". Молодій нерозкрученій полісилі важко з першої спроби потрапити у парламент, тим більше за умов тотальних фальсифікацій. Плюс - наші партійні кошти витрачаються зараз не на білборди, а на бронежилети, і всі наші активісти, замість займатися повноцінною агітацією і контролювати підрахунок голосів, воюють або допомагають фронту. Це створює нам певні труднощі.
Я вірю, що ми все-таки переможемо і пройдемо у парламент. Але якщо ні - трагедії не станеться. Минули часи, коли, зціпивши зуби, доводилось агітувати за тих, хто не подобався, щоб не перемогли відверто пропутінські кандидати. Нині вони вже не можуть перемогти - хіба що за умов тотальної окупації. Тому хай тепер відомі й розкручені політики, що декларують свою проукраїнську позицію, а насправді трохи мутні, плутаються у договорняках і корупції і знищують тим свої рейтинги. А ми як чисті й незаплямовані прийдемо після них.
P.S. Це, мабуть, мій крайній на деякий час пост, можу бути не на зв'язку, бо вертаюся на схід.
Оксана БІЛОЗЕРСЬКА
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:21 am
Аркадий Бабченко Больше всего мне жаль не того, что Путин сделал с Россией. Да, мне жаль мою страну, но я уже понял происходящее, принял, и, вобщем-то, смирился почти до степени безразличия. Что теперь будет с территорией, на которой раньше была моя Родина, мне уже почти все равно. Капля веры с горчичное зерно еще есть, но уже почти безразлично. Что ни будет - заслужили. Такое раньше бывало со многими нациями, теперь вот стало с нами. Конец у этого всегда один. Так что тут все понятно. Говорить, в общем-то, не о чем. По-настоящему мне жаль того, что он делает с Украиной. Я представлял себе эту страну совсем другой. Что-то типа "Тараса Бульбы". С полками воинственных козаков, бьющихся с басурманами и ляхами, добывающими себе пропитание грабежом и разбоями и тут же все пропивающими на Хортице. Львовские фашисты, бандеровцы, УНА-УНСО, не дай Бог заговорить на Западенщине по-русски, москаляку на гиляку - вот это все. Не то, чтобы я особенно во все это верил… Но просто сам я живу именно в таком мире, где ночами по-киргизски, например, говорить не рекомендуется. Естественно, жизнь соседей представлялась примерно такой же. Оказалось, что все не так. Оказалось, что Украина - совсем другая страна. В которую я, узнав её, влюбился сразу и бесповоротно. Оказалась, что украинцы - абсолютно беззлобная, совершенно неагрессивная, невоинственная нация. Уровень агрессии минимален. Уровень толерантности - на порядок выше. Мирное сосуществование разных конфессий. Двуязычный Киев. Вполне миролюбивый к русским Львов. Никакого напряжения. Менталитет мелкособственнического трудолюбивого хозяина, которому заниматься собственным хозяйством интереснее, чем драться с соседями. В общем, то, что лучше всего описывается словом "нэнька". Что-то доброе, мягкое, незлобивое. Когда это понимаешь, понимаешь, какой раной для Украины оказался Майдан. Какой трагедией для неё оказались эти сто жизней. Это для России сто жизней плюс-минус - вообще не вопрос, говорить не о чем. А для этой страны это стало действительно национальной трагедией. Но, блин, то, что с ней сделал потом Путин… Как на Украине появляется ненависть… Как эта страна учится воевать… Как она учится убивать… Как уходит эта мягкость, это неагрессивность… Как на её место приходит ненависть… И такая ненависть, которой Россия, я думаю, не знала еще ни от одного народа никогда за все время своего существования. Как, вслед за умением воевать и убивать на место добродушия и открытости приходят цинизм и безразличие. Когда люди начинают радоваться смертям противника… Когда украинцы радуются смертям русских солдат… Да, у меня в Киеве до сих пор полно друзей. И я знаю, что, когда я туда приеду, мне никто и слова не скажет. Никто и жестом не даст ничего понять. Но вот того, что было - уже не будет. Того единения, которое у меня было с этими людьми во время Майдана - уже не будет. Я знаю, что все равно, в любом случае, где-то на подсознательном уровне я буду для моих друзей уже "одним из них". Он же не просто людей убивает. Он же в людях убивает то доброе, что было в них. По крайней мере, по отношению к нам. И взращивает ненависть и агрессию. Синдром пост-комбатанта во всей стране. Превратить огромного сорокамилионного братского соседа в тех, кто тебя ненавидит больше всего… Это надо суметь, конечно. Гореть в аду.
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:20 am
Страна, где в правительственном аэропорту частный джет может столкнуться с бульдозером с пьяным русским Васей, хочет победить "прогнивший" Запад и "явить миру особый путь славянской цивилизации"? Недоумки, вам самим хоть не смешно от собственного "величия"?
Admin Admin
Тема: Re: Обзоры новостей и интересных статей начиная с 20.10.2014 Вт Жовт 21, 2014 11:18 am